Mandagssløjhed i efterårsgråvejr

koekkenvinduet

Efter en uhyggelig weekend, er hverdagen igen kommet. Gajolen var lidt klattet fredag aften, stadig småsløj lørdag og i går havde han høj feber. Efter en urolig nat, hygger vi herhjemme og snart ta’r vi godt med tøj på og går en tur i Brugsen. Spunken har bestilt havregrød med pæremos (fordi det får lillebror) til aftensmad, men jeg tænker vi andre skal ha’ lidt sprøde grøntsager eller andre vitaminindsprøjtninger i aften.

Udenfor hamrer, fejer og banker to unge mænd. Vi har fået lagt nye fortov her på vejen, og det har virkelig taget sin tid. Nu har vi til gengæld fået et temmelig skævt fortov (for vandet skal kunne rende af), og det føles som om man er lettere beruset når man går på det. Fliserne er allerede knækket flere steder, fordi de er skæve og vores græs bli’r nok aldrig græs igen. Det trækker tænder på tålmodigheden, og jeg skrev en venlig mail til grundejerformanden i sidste uge. Han kvitterede med at ringe på døren, fredag i ulvetimen, og ellers speed-svare på alle mine spørgsmål i mailen. Ikke ligefrem den sympatiske type, og “jeg er jo ikke brolægger, men de gør det hele efter reglementerne” var svaret. Vel vel.. Vi må sætte et advarselsskilt til de ældre mennesker med svage ankler 😉

sloejfyr

På lørdag skal jeg ud med to gode veninder. Det er “syklubben” og vi indbetaler hver måned nogle penge til en fælles konto. Nu har vi samlet nok til at vi kan få en god middag, så jeg har bestilt bord et skønt sted, og glæder mig allerede til tøsesnak og et glas rødvin. Jeg havde håbet på at nå en tur til frisøren inden, så nu krydser jeg fingre for at Gajolen hurtigt bli’r frisk igen.

Bloggen her er frygtelig bagud. Jeg må indrømme jeg stadig bruger Instagram mest, men i mit hovede har jeg både indlæg om Bon Bon land, Tivoli, Halloween, køkkenlækkerier og havehygge klar. Mon ikke de kommer i løbet af efteråret.

1 comments
  1. Sygdom er ikke det sjoveste, og slet ikke når det er guldklumperne. God bedring. (Yngstebarnebarnet har kun haft 4 dage siden 18 nov., hvor han har været syg – dog hoster han og er forkølet, men ikke noget der hæmmer ham fysisk).
    Svigersønnen er struktør, i gammel tale jord og betonarbejder kært barn mange navne, i det fag er er også brolægning, jeg vil lige spørge ind til udfordringen med fortorvet.
    Altid hyggeligt med veninde hygge. God ide i har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om