Første fødselsdag

Er-det-til-mig

I søndags fyldte Gajolen 1 år. 1 år !! Hvor blev tiden af? Jeg har rystet på hovedet, når folk har sagt at det går hurtigere med barn nummer 2 (og 3), men jeg vil i dén grad gi’ dem ret.

Jeg husker det som for lidt siden, at jeg lå i sengen sammen med Spunken og så “Bee Movie”, mens jeg ventede på at veerne ville tage til. Vandet var gået om morgenen, den 24. oktober, men der skete ikke noget. Vi var til tjek om eftermiddagen på Hvidovre, men blev sendt hjem. Først klokken 4 om morgenen, den 25. oktober, kørte vi derind igen.
Hele Gajolens fødselsberetning, kan du læse her. Det var en SKØN og meget meget hurtig fødsel.

gave-aabning

Tilbage til søndag.

Gajolen fik sin fødselsdagsgave ved morgenbordet, og ud over at Spunken brændte sin hånd på fødselsdagstoget da han skulle hjælpe med at pakke gaven ud, forløb morgenen i ro og mag. Gaven var et hit, omend jeg havde håbet der var mere end bare ét køretøj med. Man trænger til andre lyde og sange, så jeg tror måske jeg ender med at købe et ekstra køretøj.

Mens der blev sovet middagslur, kom Spunken over til søde Sidsel fra mødregruppen. Der legede han med Sidsels børn, mens jeg fik tid til at vaske gulvene. Der var en del der skulle planlægges, men med hjælp fra Kjærsten og Mårmoar, kom vi fint i mål til gæsterne ankom kl 13. Heldigvis kom ingen en time for tidligt 😉

kagefest

Der var kager og boller nok. Gæsterne hyggede sig, og Gajolen blev begavet. Spunken legede med sin fætter og kusine, så dem hørte vi ikke meget til. Traditionen tro, fik Gajolen sin helt egen lagkage. Det fik jeg også til min første fødselsdag, og det gjorde Spunken også til sin.
I stedet for at sidde og spille tromme på kagen, blev ét hindbær af gangen spist. Derefter tog han lidt flødeskum og en håndfuld kagebund. Sirligt og fuld af lige dele undren og nydelse. Et skønt syn.

Pascals-egen-kage

I dag har han boller og frugtstænger med i vuggestue. De er to der holder fødselsdag dernede i dag, så der skal hygges igennem.

Tillykke med fødselsdagen, min store dreng <3

5 comments
 1. Hvilken dejlig dag, og skønne billeder du fik fra dagen.
  Pyha, synes også tiden flyver, jeg husker jo godt da Spunken hilste på os, så sød og ny, og hvor meget jeg glædede mig til jeg selv skulle blive mormor 🙂

 2. Stort tillykke med den lille Gajol. Sikke nogle dejlige billeder fra dagen og specielt det med Spunken der hjælper med at pakke op er super sødt.
  Charistian fik også sin helt egen kage da han blev et år, men han sad på samme måde som Spunken og spillede tromme på kagen inden den smagt på 😀

  1. Meget meget forsinket tak for din hilsen <3 Jeg får ikke kommenteret i tide herinde, ligeså lidt som jeg for skrevet næste.

   Hi hi, de er så søde når de får deres egen kage. Hyggeligt at du også gav Christian en.

   Rigtig god weekend, smukke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om