Tre timer i eget selskab

Det var ikke første gang, da jeg forleden satte mine ben til livsstilsmessen “Mit hjem er mit slot”. Faktisk er det 9 år siden jeg sad der sammen med Kjærsten, nede ved søen, og talte om det her med børn. 9 år…

Jeg var heldig med parkeringspladsen, og gik ned af vejen mod Haveselskabets have. Siden det var messens fjerde dag, var der ikke lang kø.

Tøj, keramik, smykker og planter

Jeg havde ikke lagt en strategi for besøget. Der var to stande jeg vidste jeg ville se, men ellers gik jeg lidt rundt. Det var så dejligt derinde i haven. Alt var grønt, mange stauder stod i fuld flor med smukke blomster. Deres roser var “heldigvis” ligeså langsomme som mine hjemme i haven, så det var trods alt fint at se jeg ikke er helt håbløs i år på rosenfronten.

Det skønneste af skønne drivhus

En af de stande jeg bare måtte se, var “The Greenery”. Jeg var faldet over dem på Instagram, og havde fulgt nysgerrigt med. Vi står jo og skal have et drivhus i løbet af året, hjemme på matriklen, men det er godtnok svært at finde ud af hvad man skal gå med.

“The Greenery” var bygget af sortmalet træ, havde 4 mm. ruder og mange fine detaljer. Der var højt til loftet inde i huset, og jeg forestillede mig at det ville være smukt med tegl som gulv og ellers tomater og andet godt langs væggene. Måske en lille flettet stol, nogle lækre tæpper og et par lyskæder. Mens jeg stod og drømte, kom den ene af de to folk bag drivhuset, hen til mig. Vi stod og snakkede i lang tid, om at de var kommet hjem efter nogle år i USA og deres rejse fra idé til virkelighed.

Nu ved jeg at drivhuset er sat op i Hornbæk, så man kan komme og kigge på det. Det står i tandlægens have på Ndr. Strandvej, ved siden af Albis kaffebar. Mon ikke du ser mig stå derinde og savle lidt, på et tidspunkt i uge 32?


1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om