Den fineste dåbskage

DSC_5313

Det var vigtigt for mig at få en god kage til Gajolens dåb. Den gang Spunken blev døbt, lavede en skøn blogger en kage til hans dåb. Der var det dragen Walter der stod model, og resultatet var virkelig flot

Denne gang valgte jeg en kage fra La Glace. Det var svært at finde på hvilket motiv det skulle være, men jeg tog udgangspunkt i at Gajolen har en uro med skovens dyr.

Vi ankom La Glace, Kjærsten og jeg, og havde en rigtig hyggelig snak med en sød dame derinde. Hun tog noter, og fortalte om de forskellige muligheder. Vi valgte en firkantet kage, med fyld af hindbærmousse og chokoladetrøffel. Det er den samme som deres “Forårskage” dog med lidt lagkagebunde imellem, så kagen kan holde vægten af marcipanen.
Hele kagen skulle overtrækkes med (rigtig) marcipan (ikke fondant), og alt pynt var ligeledes marcipan og glasur.

DSC_5316

 

Kagen kunne hentes på dåbsdagen, så vi sendte de to piger jeg havde hyret som hjælpere. Der var ingen problemer, og kagen var pakket i en stor æske og på et smukt “sølv”fad. Fadet afleverer vi, og får som tak to stykker kage. Smart. Så er de sikre på at folk returnerer fadet, og de slipper for at ta’ et depositum for det.

Vi bestilte en kage til 30 personer, og det var meget til overs. Det er nu frosset i portioner, og det kan være vi skal ha’ et stykke i påsken.

Det kan virkelig anbefales! Prisen er mere end rimelig, når man tænker på håndværk og ikke mindst råvarerne. Vi gav ca. 85 kr pr. kuvert for kagen.

 

4 comments
 1. Mums hvor ser den bare lækker ud og bare beskrivelsen af den, får mine tænder til at læbe i vand. Det er en kage helt efter mit hovede og så er den utrolig smuk, og bare det at det er marcipan og ikke fondant er et kæmpe plus. 😀

  1. Det var simpelthen den lækreste kage – selv om min favorit plejer at være lidt mere chokolade og flødeskum. La Glace vil bestemt blive brugt igen en anden god gang 🙂

 2. Tænderne løber i vand, kan smage hvor lækker den er. Og samtidig fantastisk smuk.
  Jeg forstår godt valget af marcipan og ikke fondant, der er så stor forskel i smagen, fondant er ikke lige mig. (må jo kun lige smage – hvis jeg tygger et hav af gulerødder og traver en lang tur, så skal det også være lækkert)

  1. Nej fondant er virkelig ikke lækkert, og det er en skam at spise en flot kage hvor al pynten ikke kan spises (eller jo det kan den , men smagen er ikke god).
   Kage skal man aldrig være bange for at unde sig selv. Det gi’r glæde at spise en dejlig kage – og som du siger så må man trave lidt længere ture eller spise lidt flere grove rødder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere