Synkronputning

IMG_0330En ny tid er startet.

Når maden er ryddet væk, opperen sat over, hunden luftet og aftenteen drukket, tager Kjærsten og jeg hver vores dreng under armen.
Så bli’r der puttet nattøj på, og så er det puttetid.

Spunken i sin nye seje seng – billeder kommer med garanti. Der skal bare liiiige noget pænt på væggen, og lidt dagslys fra sol ind, før billederne bli’r lidt pænere end bare en træfarvet køjeseng iggå.
Han er forholdsvis nem at putte efterhånden, og Kjærsten og han har en fast rutine.

Gajolen skal for 3. aften, puttes i sin seng. Det er gået fint, og har ca. taget en time med amning, godnatsange, give sut og lægges dyne på danseben. Til sidst falder han til ro, og sover så 5-6 timer. Yeah ! Jeg glæder mig ikke for tidligt. Faste rutiner er der ikke mange af med små babyer, så ind til han er omkring et år til halvandet, ta’r jeg det som det kommer.

I morgen er der mødregruppe. Vi skal mødes på café – og jeg skal I K K E ha’ kage. Jeg er totalt sukkerjunkie, og gik tidligere på rov i skuffer og køleskab. Nu må det stoppe, for jeg orker ikke at høre Spunken blive ved med at sige “Du har tyk mave. Har du spist for meget frokost moaaaar?”…. Det er sødt – bevares – men drengen har jo ret. Jeg har spist for meget frokost, morgenmad, slik, snacks, kage OG aftensmad.
Nu er det på bloggen, så nu fanger bordet 😉

2 comments
  1. Dejligt med rutiner. Der er behov for voksentid. Det kommer hurtigere end du aner, nummer 2 spejler sig, måske er det kun mig der var så heldig, men vil da lige dele 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om