Regnvejrstirsdag

IMG_0296Gajolen og jeg har haft en slapper-tirsdag. Vi startede med at modtage en prustende opvaskemaskinereperatør, som ud over at brokke sig over måden vi havde sat opvaskemaskinen ind i køkkenet på, heller ikke kunne finde ud af at tage fronten af opvaskemaskinen og bitchede over IKEA’s måde at bygge låger på…. Det var op ad bakke. Da det viste sig at fejlen på opperen skyldtes en olivensten, kvitterede han med et “I får garanteret en regning. Tænk så meget arbejde for en skide olivensten”…

….

Nå, men opperen virker, og resten af formiddagen gik med at se afsnit af Rita, mens Gajolen sov ude i vognen.

Da han vågnede igen, tænkte jeg det var på tide at jeg fik et bad samt at han kom ud af nattøjet og fik et karbad. Han lå på gulvet og legede, mens jeg gik i bad og det gik uden problemer. Det er om at nyde det så længe han ikke kan kravle, for da bli’r det straks værre.

Gajolens bad blev færdigt, og han kom op at plaske. På en eller anden måde, så fik han løftet benet op så han gled ud af sin siddedims. Jeg tog fat i ham, men han sprællede fra mig og ned under vandet. Det hele tog 2 sekunder, men hold nu kæft hvor blev vi begge forskrækkede. Han kom op på mit bryst, og vi sad begge og småtudede i fem minutter.
Nu har jeg drukket kaffe, han har fået mælk, og han napper en lille lur i liften.

Jeg vil så småt pakke os sammen. Vi skal til hyggeligt arrangement på Østerbro, og lære lidt om nogle nye produkter fra Irma. Det bli’r dejligt at komme lidt ud, for mit hjerte sidder stadig oppe i halsen og samvittigheden nager.
Det regner udenfor, men det er ok. Regnslaget på barnevognen slutter tæt, og jeg ta’r en tyk trøje under min lette regnjakke.

4 comments
  1. Sikke da en træls oplevelse I der fik med badet, men glem det Therese, det har den lille mand alleree gjort. Du var der og han blev trøstet at der så lige manglede en til at trøste dig, er så noget andet.
    Nyd aftenen og sørg for at Oacar giver dig et ekstra klem, det trænger du vist til også med den sure mand som ordnede opvaskeren. 😉

    1. Puha, ja. Jeg var godtnok ikke meget værd i et par timer efter. Heldigvis har Gajolen det fint, og i morgen får han et stille og fredeligt bad (håber jeg) 🙂 Tak for dine søde ord, kære du.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om