Heldigvis for kaffe og solskin

IMG_0356Gajolen blev puttet i bedste stil i går, og sov et par timer. Så vågnede han, blev ammet og sov igen. Alt godt, tænkte undertegnede….

….

5 amninger senere, stod vi op lidt over 6 i morges. Begge har sovet ringe, og kaffen smagte ekstra godt.

Nu sover Gajolen en lille lur i liften, og jeg skriver takkekort til barnedåb, og pakker et par barselspakker der skal sendes til nær og fjern. Der er babyboom, og Spunken og Gajolen er blevet beriget med hele to fætre og en kusine, det sidste halve år. Skønt.

Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel. Efter en tur på posthuset, og et smut i Rema efter bleer, tænker jeg at der skal nydes lidt kaffe ude i haven. Jeg burde også luge lidt ukrudt, men det er der heldigvis også en lang weekend til.

Rigtig god dag til dig.

3 comments
  1. Jeg er ikke kaffedrikker, men virker din kaffe som min te, så er alt okay 🙂

    Småbørnsfamilier kan være trætte, bare ikke yngste, Otto har meget få nætter hvor han ikke sover igennem med 10 – 12 timer. Han sover så ikke meget gennem dagen, det kan være 10 minutter her og der, altså powernap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om