11. juli - CopenhagenDaily
3 In mig

11. juli

IMG_3601I dag er det den 11. juli. Dagen hvor min mor har fødselsdag, og dagen hvor jeg som det første da jeg kom ned i stuen, tændte op i kakkelovnen…Det er godtnok en kold sommer i år.
Der er ikke det store at gøre ved det, og set på den lyse side så bli’r vi ekstra klar til vores ferie i Norge. Der er nemlig hundekoldt og vådt lige nu…

De to store drenge sover stadig. Når de vågner, skal vi ha lidt at spise og så skal jeg finde på hvad drengene og jeg skal lave. Vi skulle egentlig til fødselsdag hos min mor, men hun er sløj så jeg tror vi udsætter fejringen nogle dage.
Måske ta’r jeg drengene med på café, eller lokker dem med på en lille shoppetur. Gajolen skal ha’ nogle flere strømpebukser til Norge, og jeg skal finde et par billige gummistøvler så jeg kan trille ture deroppe når bebsen skal sove.
Gummistøvlerne skal dog være terrængående nok til en sprint fra eventuelle møder med skovens konge (eller en af de lokale indbyggere)… 😉

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lene
  lørdag 11. juli 2015 at 09:00

  Tillykke med din mor og jeg håber du finder en læplet i haven, så du kan få sol og varme 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 11. juli 2015 at 09:43

  Hjertelig tillykke med og til din mor.
  Jeg var først på IG og var der nogle der var i shorts og korte ærmer, og her der der ild i brændeovnen..
  Her i det Vest nord/vest jyske er vinden blevet svag. Solen forsøger at vinde indpas og i øjeblikket siger den 15 grader.
  Den praktiske dukker lige op i mig – I stedet for gummirøjser tænker jeg på et par gode tærren gående støvletter du imprægnere. De vil være dejlige til de lange traveture i den danske natur, på med Max, med vogn. Tankerne blev skabt af et tidligere indlæg, noget med et projekt brudekjole 😉

 • Reply
  Catarina
  mandag 13. juli 2015 at 19:25

  Stort tillykke med din mor Therese 🙂

 • Leave a Reply