Snart klar til bilferie

IMG_3830Det har været en mærkelig uge det her, og mens jeg har tudet over Spunkens børnehave, har jeg gået og pakket og gjort klar til årets sommerferie. Nu er vi næsten ved at være klar, og det er godt for vi kører i morgen når vi har spist morgenmad.

Spunken glæder sig, og jeg tror det bli’r godt for os alle at komme afsted og få tankerne lidt væk.

Jeg håber på at opdatere med fine billeder og positive ord.

Genboerne er kommet hjem, og søde Laura passer hus og hund i de uger vi er væk, så jeg rejser fra hus og hund med ro i maven.

Nu vi jeg snart ta’ mig et hurtigt aftenbad, og så ellers se dyner. Gajolen er begyndt at vågne kl 5 om morgenen, så det er om at få lidt søvn.

Billedet er fra min aftentur med Max. Jeg elsker stokroser, og det står altså på listen over planter jeg skal ha’ til at lykkes i min forhave. Jeg har nogle frø der skal sås snart, og plantes ud til efteråret.

 

4 comments
  1. Jeg ved jo i er kommet godt frem. og der allerede er flere vidunderlige billeder fra den nordlige del af Norge, der hvor det aldrig bliver rigtig mørkt.
    Jeg kan godt forstå du gerne vil have disse stokroser i din have, glæder mig allerede til at se hvor smukke dine bliver der i 2016, det år hvor du ændre titel fra frøken til frue i bogstavelig forstand 😉

    1. Hihi, Fru Stokrose 😉 Jeg skal i hvertfald lægge mig i selen for at få forspiret en masse når jeg kommer hjem, så de kan plantes ud til efteråret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om