Julerier - CopenhagenDaily
4 In featured/ jul

Julerier

   
    
  Nissen Julius er flyttet ind. Spunken tjekker postkassen dagligt og sørger for at den lille nisse har fået frokost, inden Spunken tar i børnehave. Det er simpelthen så hyggeligt, og det letter lidt på stemningen herhjemme som senest er blevet udfordret af løse tænder og en omgang skarlagensfeber. 

I morgen skal der åbnes pakker. I år er kalenderen babysikret på den måde at det kun er nogle få lette pakker der hænger, og resten ligger i en stor kurv – hvor babyfingre ikke kan nå. 

Nissehuerne er fundet frem. De store vuggestuebørn og børnehavebørnene, skal i kirke i morgen. Bagefter skal institutionens juletræ pyntes, så i eftermiddag har vi hygget med at lave lidt pynt. Weekenden skal vist også bruges på at klippe og klistre , for Spunken synes det er så hyggeligt. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  tirsdag 1. december 2015 at 11:02

  Hvor er det hyggeligt. God ide med babysikring, de små fingre vil være overalt hvor det er muligt, du kan ikke vide om han finder en alternativ om 5 eller 10 dage, det går jo så stærkt med de små poder.
  Håber Julius bor udenfor rækkevidde, så det kun er Spunken der kan passe og pleje ham 🙂 – Gajolen har ikke den store forståelse pt. Uanset hvor pædagogisk tilgang der har været.
  Glædelig 1. december.

  • Reply
   Therese
   fredag 4. december 2015 at 21:25

   Julius bor i vindueskarmen, laaaangt fra små pillefingre 😀 Han er overalt for tiden, og det går stærkt. Hi hi.

 • Reply
  conny
  torsdag 3. december 2015 at 21:15

  Hyggeligt med den nye beboer 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 4. december 2015 at 21:26

   Det er så hyggeligt 🙂 Især at se Spunkens store smil, når nissen har lavet løjer eller lagt en lille gave.

  Leave a Reply