Påskenydning 

IMG_0241

Påsken kom og gik. Alt for hurtigt, for efter lang tid med sygdom, var det skønt at have raske drenge og godt med overskud.
Vi kørte til det smukke Djursland, hvor den stod i familiens tegn. IMG_0243

Kjærstens stedfar fyldte 80 år, så alle Kjærstens søskende kom fra nær og fjern – med børn. Derfor var der 10 fætre/kusiner der legede sammen, hver dag. Simpelthen så hyggeligt, og skønt at de havde så stor glæde af hinanden. I Spunkens årgang er de 4. To drenge og to piger. Alle leger godt sammen, og af og til tænker jeg at det lidt er en skam vi bor i hvert vores land så de ikke kan lege mere sammen. Nu skal de heldigvis snart ses et par dage igen, da der er konfirmation hos kusine Ida i Tyskland.

Dagene gik med leg, god mad, god snak, trilleture, hestemuleklapning og en tur hos naboen. Det er et dejligt sted, hvor dyrene har masser af plads og højt til himlen.
Gajolen var ikke super imponeret af det hele, men påfuglen og gederne fik ham dog lidt interesseret. Ellers sad han i sin vogn og tronede.

Tiden går så stærkt, og det er nu længe siden påske, men billederne ville jeg gerne dele med jer 🙂

IMG_0236 IMG_0246
cowboys

4 comments
  1. Dejlige billeder fra en fantastisk Påskeferie i det jyske.
    Skønt der er jævnaldrende fætre og kusiner, så der er jævnbyrdig leg. Jeg nød det selv, jeg er jo enebarn, men der var jævnaldrene på begge sider i min familie. Selv i dag har jeg glæde af dem.

    1. Det er så dejligt at vide der er nogen at lege med – og vokse op med. Når de bli’r ældre, og sikkert stadig bor i forskellige lande, kan man besøge hinanden i forbindelse med studier osv. Det er skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om