12 km på gå-kontoen

IMG_1453I går var jeg inviteret til brunch hos min træner, sammen med det hold jeg træner på. Træneren bor i Valby – ca. 5 km herfra. Med udsigt til en menu af brød, ost, pølser og æg, tænkte jeg det ville være godt givet ud med lidt motion inden, så jeg pakkede Gajolen i klapvognen og vandrede afsted. Vi holdt et par stop på vejen – nogen ville ha’ en rosinbolle (han skal bare se Lagkagehusets logo, og så peger han meget demonstrativt og siger “ahaaaa”), og der kørte busser, lastbiler og varevogne som vi skulle stoppe og kigge/pege på.
Han har en hyggelig alder lige nu, hvor man kan mærke han suger alle indtryk til sig og lærer ord.

Det tog fem kvarter at gå derud, så jeg var blevet godt svedt af turen. Gajolen faldt i søvn ti minutter før ankomst, så det var en groggy dreng der kom med op til brunch. Der var heldigvis så mange damer der hyggede om ham, at han glemte han var træt i et par timer.

Efter brunch tog vi toget mod Østerport. Jeg har længe kredset om nogle sko, men forsøgt at finde et billigere alternativ – som var lige så behageligt. Det har været umuligt, så i går tog jeg tilløb og købte dem. Men jeg er SÅ glad for dem, og de er også anvendelige efter bryllupet.

IMG_1462Vi gik fra østerbro ned til Nørreport, og igen fra Vanløse station og hjem. Det endte med at give mig 12 km på gå-kontoen, og det er jo ikke så galt enda. Der er 7-8 uger til bryllupet, og de dér 20 kg har jeg på ingen måde fået tabt. Lidt træls, men på den anden side så må jeg fokusere på alt det jeg h a r nået. Jeg har fået en god træningsrutine og træner fast to gange om ugen. Jeg går langt hver dag og jeg har opbygget meget mere muskelmasse end jeg startede med.

7-8 uger til bryllup….shit mand, hvor tiden flyver ! 😀

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere