En stille aftenstund

image

Søndag er gået. Weekenden er næsten forbi. Det har været med høj sol, solcreme på næsen, familieudflugt, soppebassin, snak med søde naboer, is i maven og mange andre dejlige ting.

Det er lige præcis sådan en weekend skal være. Sommerweekend med sommerdrenge – fulde af krudt.

image

I dag har jeg haft Gajolen for mig selv en stor del af dagen, for Spunken skulle hjælpe Kjærsten med at købe parasoller og diverse sager i IKEA – men nå nej, det var jo Grundlovsdag (og fars dag), så de måtte nøjes med Bauhaus og Harald Nyborg. Der blev vi ikke parasoller rigere, men mon ikke det fint kan vente til næste uge. Ellers kan Kjærsten få sig en aftentur i fred og ro ude i IKEA, hvis han lyster det i løbet af ugen.

Gajolen og jeg har hygget os. Vi gik en tur op til den nærliggende store vej, blot for at kigge på busser. “Haaaaa haaaaaaa” råber han, mens han peger på bussen.
Derefter fyldte vi jordbær reserverne op i Fakta. Det er nu de første danske bær er i butikkerne – dog ikke helt søde nok endnu, så de får et lille drys sukker inden servering.

image

Eftermiddagen gik med tøjophængning mens Gajolen legede med vand. Møjsommeligt fyldte han vand fra soppebassinet, ned i en lille vandkande som så blev hældt ned i en lille spand. Dette gentog han til spanden var fuld og så hældte han alt vandet fra spanden op i soppebassinet og startede forfra. Tilsidst blev han dog overmodig, og begyndte selv at kravle op i vandet og plaske – det så M E G E T sjovt ud da han satte sig ned, og tydeligvis syntes at det var koldt på numsen. Jeg hjalp ham op inden den bævende underlæbe blev til hylende sirene og så fik han ellers tørt tøj på og kom med ind.

image

Nu er begge drenge puttet, og jeg sidder ude på terrassen. Kjærsten sidde oppe ved Spunken ind til der er helt stille på drengeværelset, og så tror jeg den står på en god film i flimmerkassen. Højbedene kunne godt trænge til lidt vand, men det må blive i morgen tidlig. Her er så dejligt i havestolen, og der er kun 22 grader i solen her på terrassen nu – i modsætning til 38 tidligere i dag. Nu kan jeg holde ud at sidde her 🙂

 

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om