Havde det ikke været for den cykel

Nedenstående indlæg indeholder affiliatelinks

Havde det ikke været fordi min cykel endte med at koste mig 900 bobs at få tilbage fra cykelsmeden…..så var Juni måned ellers sko-måned. Primært et par sneakers og et par sandaler. Mest vigtigt er de første, da jeg pt. går rundt i støvletter med hæl (og så et par sandaler med hul i sålen). Sådan er det vist at være mor. Man prioriterer ungernes garderobe og bli’r for nærig til at købe noget til sig selv. Udover kaffe og drinks med veninderne eller planter til haven… 😉

Nå, men denne weekend er der op til 40% rabat på designerbrands til kvinder, hos Boozt. Det kan virkelig ses på bl.a de her sneakers som jeg har på min egen ønskeliste. I det hele taget er der masser lækre sneakers  at finde til gode priser.

Der er også noget til mændende. Kjærsten mangler i dén grad en sommerjakke, da han disse dage enten går rundt i cardigan eller vinterjakke.
Denne jakke kunne være et godt bud og enda til en god pris. Jeg synes generelt herretøj er dyrere end dametøj. Det er svært at finde noget til et par hundrede kroner synes jeg, men det kan være jeg ikke helt ved hvor jeg skal kigge. Det samme gælder herresko, der ofte koster op mod tusind kroner for et par ordentlige sko – ligesom børnesko. Derfor er det dejligt med denne slags rabat-weekender synes jeg.

 

2 comments
  1. Jeg husker og mindes, det var børnene der fik, og jeg måtte vente, springe over.
    Dog er det vigtigt at cyklen er i orden, det bliver du glad for her hen over sommeren, den er ikke til at undvære, og du vil så ikke være afhængig at tiden for metro afgang, men kan tage afsted når det lige passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om