Hvad skal man finde på når man fylder 6 år. En tur i Tivoli naturligvis.
6 In aktiviteter med børn/ featured/ spunken

Den skønneste tur i Tivoli

Den skønneste tur i Tivoli

Spunken havde vist verdens dejligste fødselsdag i går. Udover masser af gaver, tog vi en tur i Tivoli. Kjærsten gik rundt med Spunken og prøvede alt som man måtte når man var 122 cm, og Gajolen og jeg fik prøvet karruseller, biler, flyvemaskiner mm. Ekstra hyggeligt var det at mormor var med.

Det er første gang at Spunken har været så frisk på at prøve forlystelser. Til Kjærstens store glæde. Da jeg foreslog at vi holdt en is-pause, gad han faktisk ikke. Til nød kunne jeg købe ham en milkshake, og så sad han bare og veeeentede på at vi blev færdige med vores belgiske vafler (nam).

Gajolen var ét stort smil hele dagen. Han grinede og råbte “hej hej” da vi prøvede de små flyvemaskiner. Der var overraskende mange forlystelser han kunne prøve, selv om han kun er 94 cm høj. Vi købte turpas til begge drenge, men med ledsager armbånd. Så kunne vi voksne gå med dem uden selv at skulle købe billetter. Dette kan dog kun betale sig hvis man skal prøve flere forlystelser flere gange. For et par gange i veteranbilerne, er turbilletter en bedre løsning.

Mad til sultne maver

Aftensmaden blev indtaget på Wagamama. Ikke mit førstevalg hvis jeg skulle spise der uden børn, men deres børnemenu var helt ok. Spunken fik en nudelret (som var ret sød pga. noget sukkeragtig sovs), med kylling og grøntsager. Han spiste godt af det.
Gajolen fik en slags fiskepinde, med ok torskekød. Grøntsagerne lå i små fine bunker på tallerknen, og var derfor overskuelige og indbydende for en lille dreng.

Wagamama kan varmt anbefales hvis man ikke orker burgere, pizza og pølser.

Klokken nærmede sig halv ni, og vi måtte ta’ hjemad. Det gad ingen af drengene, men det var meget godt for da vi kom hjem, kunne Spunken knap nok slæbe sig op af trappen. Han var træt med træt på, efter en dejlig fødselsdag.

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Liselotte
  mandag 3. juli 2017 at 17:30

  Det lyder som en rigtig dejlig fødselsdagsfejring og hvor er de drenge stanglækre 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. juli 2017 at 17:09

   Det kunne ikke ha’ været en bedre dag, Liselotte 🙂

 • Reply
  Karin
  tirsdag 4. juli 2017 at 07:11

  Så gør det ikke noget at have fødselsdag i feriesæsonen, når den kan fejres i Tivoli.
  Super ide med dette turpas med ledsager, for mange på 94 cm, vil gerne og vil så ikke når de bliver klar over de skal være alene, mor og far står udenfor og kigger på. Og er man 122 cm, er det ikke sikkert at den der sidder ved siden af en, lige falder i god jord, er det far, mor eller mormor, kan det ikke blive vildt nok 🙂
  Når jeg har været i Tivoli ender jeg altid i Grøften, når jeg skal spise, deres platte eller skipperlabskovs, hm…Ved dog godt hvor Wagamama ligger, har kigget ind, men det blev så Grøften endnu engang 🙂 – Må altså prøve noget andet næste gang jeg skal i Tivoli.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. juli 2017 at 17:10

   Men Grøften ér også bare et dejligt sted. Vi har været der mange gange med ungerne. Der er boller i karry og skipperlabskovs. Så kan man ikke bede om mere, i hvertfald ikke mine drenge 😉

 • Reply
  conny
  tirsdag 4. juli 2017 at 09:01

  Dejlig familietur – Tivoli kan bare noget.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. juli 2017 at 17:11

   Det er et skønt sted, Conny 🙂

  Leave a Reply