Der var en der blev ældre - her i husstanden. Hvem mon?
4 In mig

Der var en der blev ældre …

Det er ikke mange dage siden en af os i husstanden fyldte år. Nærmere bestemt undertegnede. Det var lidt skørt med fødselsdag på en onsdag. Især her efter skolestart hvor vi på bedste “Speedy Gonzales”-manér styrter rundt om morgenen for at nå det hele.
Kjærsten havde dog forberedt nogle gode indkøb, og lavede arme riddere med dejligt tilbehør.

Ungerne kom afsted til institution, manden tog på arbejde og jeg kiggede jobannoncer og diverse inden det blev hentetid. Aftenen sluttede af med sushi og hygge med familien. Skønt!

Så ved man et og andet

36 år. Helt ærligt. 36?! Det er tættere på 40 end på 30.
Det er nu 9 år siden jeg fandt de første går hår (som er blevet til en større koloni siden).
Det er 19 år i København.
18 registrerede adresser (i Danmark).
To børn, en mand… der er jo alligevel sket en del.

Slut med rifter på armene

Jeg blev også begavet på min fødselsdag. Drengene havde købt et par smukke rosenhandsker til mig. Så er det slut med at få rifter på armene. Jeg glæder mig til at tage dem i brug.
Kjærsten forkælede mig med et par nye hovedtelefoner. Jeg har ikke kunnet bruge de gamle i lang tid. Nu kan jeg igen høre podcasts, tale i telefon og træne med musik i ørerne. Det er dejligt! – og uden en ledning der hænger og dingler.
Min svigermor har givet mig en hårfarvning. Med mængden af grå hår, er det meget tiltrængt og virkelig en dejlig gave.
Mormor i Norge, har sendt dejlige varme sokker, strik og andre gode sager.

Tænk man kan være så heldig. Det er ikke slut endnu, for jeg mangler stadig at få en gave fra min mor. Selv om den smukke buket blomster hun sendte på dagen er gave nok.

Måske er det alligevel ikke så tosset at blive 36 år. Trods alt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  conny
  tirsdag 5. september 2017 at 12:23

  Tillykke med forleden. Det er dejligt at blive ældre og klogere, men det ved man først senere 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 12. september 2017 at 23:10

   Tusind tak, Conny 🙂

 • Reply
  Karin
  lørdag 9. september 2017 at 08:54

  Et forsinket tillykke med dagen. Huskede dig både på IG og FB på selve dagen mindes jeg.

  Sad lige for sjov og talte op på mine adresser gennem min godt 58,5 år, det blev til 15 stk. ingen af dem har været i Kbh.. Grå hår, hm det er ikke så lang tid siden det første kom, derfor har jeg valgt at lade dem være synlig, min frisør siger der er lidt, men begrænset. Yngstedatteren håber hun har fået mine gener og ikke dem fra hendes far, mht. hår. Jeg tror mine er fra begge mine forældre. De var blevet pensionister før det blev rigtig gråt, og tænker jeg på min far, så var der ikke mange da jeg mistede ham, han blev 77 år

  • Reply
   Therese
   tirsdag 12. september 2017 at 23:13

   Tak, Karin.
   Du skal vide at jeg læser dine kommentarer og sætter stor stor pris på dem alle! Jeg læser dem desværre ofte fra min telefon, og der bliver det for gnidret altid at kommentere tilbage. Så vid at jeg læser dem og sætter pris på dem – selv om jeg er tung i r*ven til at få svaret.

  Leave a Reply