Afsted på spejderlejr

4 delinger
4
0
0

Spunken er spændt. I eftermiddag kører han, og mange mange andre spejdere nemlig afsted til Stenløse, hvor der i denne weekend er spejderlejr. Hele “Absalon Division” i København, skal afsted. Altså deres mikro- og minispejdere.
Det bli’r spændende, synes Spunken. “Hvad skal vi spise til morgenmad? Hvad skal vi lave? Skal vi selv lægge os til at sove? SKAL jeg virkelig ha’ varmt tøj på?” osv. osv.

Hvordan pakker man til en 6 årig spejder?

De må ha’ én taske med. Den taske skal indeholde alt tøj, service, tandbørste, sovepose, liggeunderlag mm. Vi har ikke en “rigtig” rygsæk, ej heller liggeunderlag. Inden jeg ekviperer drengen med alt man skal bruge som udendørs-type, har vi lånt os til et liggeunderlag. Tasken bli’r min “Fjällräv” og jeg har været en tur i H&M efter lækkert joggingtøj samt gravet alt uldtøjet fra sidste år frem. Det stumper lidt, bevares, men det går an i denne weekend.

Men jeg kan jo ikke regne med at han får taget det varme tøj på. Eller husker at ta’ fleecejakken på under regnjakken…. Jeg må håbe på at han klarer den med det jeg har pakket, ikke går i vådt tøj hver dag eller får våde gummistøvler første dag. Ellers må vi ta’ sygedagene i næste uge, som det kommer.

Til jul vil jeg på Spunkens vegne ønske denne startpakke i julegave. Med den rygsæk er det vist ingen sag at bære det hele, eller få plads til nok varmt tøj så han husker at ta’ noget af det på.

Tid til lillebror

Når Spunken smutter afsted, er der et par dages tid som enebarn for Gajolen. Jeg har købt fredagsslik til i aften og lovet ham at vi skal ud at cykle en tur i morgen efter vi har spist morgenmad. En dejlig weekend for Spunken, bli’r også en dejlig weekend for Gajolen.

Kryds fingre for at Spunken får en herlig weekend og at vejret ikke bliver ALT for træls 😉

 

4 delinger
2 comments
  1. Hvor lyder det spændende for Spunken. Sådan at skulle hjemmefra, helt uden far og mor, og det med en masse andre på samme alder.
    God startpakke til spejderlivet, og brugbart til andre lejr ture, ferieture etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om