Det var den dejligste morgen i lang tid - kold og sprød
1 In børnemode/ hverdagslivet

Det var den dejligste morgen i lang tid

Kold og sprød var morgenen. Det var den dejligste morgen i lang tid.
Da jeg åbnede soveværelsesvinduerne, tog jeg en dyb indånding. Sprød, kold luft. Tåge mellem trætoppene og hustagene i villakvarteret. Det er det skønneste jeg ved. Den kolde luft. Jeg drømmer mig til Norge, og til følelsen af -15 grader, der river i lungerne. Jeg elsker det, og får straks lyst til at tage ungerne under armen og besøge morfar til vinter.

Drengene blev sendt afsted i vintertøj. Sidste års flyverdragt til Gajolen, for den kan han stadig passe. Når den begynder at stumpe, kan den forlænges. Jeg elsker Didriksons! (reklamelink)

Spunken kom afsted i vinterjakke. Størrelse 5 år. For filan da, men han kan ikke passe sidste års flyverdrag, og så var der ikke lige andet. Den går dog an for en dag eller to, men jeg skal se at få klikket en flyverdragt hjem til ham.

Jeg bli’r klogere

I går startede jeg på det længe ventede kursus i “digital markedsføring”. Det er fedt. Dog var jeg helt træt i går, og kan virkelig mærke at det er længe siden jeg har skullet modtage information og lagre det i knolden. Det skal nok gå. I morgen skal jeg afsted igen, og her til formiddag har jeg brugt et par timer på at opfriske gårsdagens SEO informationer.

Kurset varer i seks uger, og slutter af med en eksamen. Det kræver tilvænning at skulle ud af døren samtidig som resten af familien, så i går stod jeg op klokken seks for at nå det hele. Det er måske lige tidligt nok, så i aften vil jeg være bedre til at forberede morgenmad, madpakker, tøj osv.

Frokostdate

Om lidt skal jeg hente Spunken. Han skal en tur til læge, men inden da tænkte jeg vi kunne få noget frokost. Der er en dejlig café på Østerbro, som jeg vil foreslå. De har pandekager – er det ikke et hit at få pandekager til frokost når man er 6 år gammel? Det tror jeg.

Bagefter skal jeg købe ind til smækker chokoladekage. En tung men sukkerfri en af slagsen. I aften skal jeg nemlig til strik, og jeg vil ta’ kage med. Nu har jeg nemlig været sukkerfri i godt en uge, og det kører på skinner.

Eftermiddagen skal nydes. Gajolen henter vi når vi kommer hjem ved 15 tiden, og så skal vi bare hygge herhjemme. Måske gider en af drengene med i køkkenet og bage samt lave græskarsuppe. Dog kan jeg bedste klare det med ét barn af gangen, da for mange kokke virkelig fordærver maden 😉 De er brødre der efterhånden godt ved hvilke knapper der skal trykkes på hos hinanden, og jeg øver mig i både tålmodighed og konflikthåndtering.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nana
    tirsdag 7. november 2017 at 16:20

    Det må være sjovt – eller i hvert fald interessant – at lære om digital markedsføring. Og det er jo altid dejligt at blive klogere 🙂 God fornøjelse med resten af kurset!

  • Leave a Reply