Den perfekte gave til en dreng på 3 år

1 delinger
1
0
0

Vi kører anden runde med fødselsdagsfejring. I weekenden blev Gajolen fejret af mormor og min svoger med familie.
For Gajolen var dét jo fødselsdagen, så da jeg i morges ønskede ham tillykke, var han skeptisk. Han havde jo allerede haft fødselsdag.

Vi gik ned og spiste morgenmad. Bordet var pyntet med fødselsdagsdugen og fødselsdagstog. Gajolen gjorde store øjne, da han fik øje på den kæmpestore dinosaurusballon (købt i Søstrene Grene for 18 kr). Derefter så han gaverne. Så var det altså svært at vente. Vi manglede dog storebror og Kjærsten, men de kom heldigvis hurtigt ned.

Når det skal gå lidt hurtigt

Morgenmaden var nem. Købe-pandekager, kold kakaomælk og panderistede pølser. Siden vi kun havde en halv time inden de to store skulle køre til skole, måtte det være sådan. Der var heldigvis ingen der brokkede sig over det 😉

Så blev det tid til at pakke gaver op. GURLI GRIIIIIIS, råbte Gajolen. Han elsker Gurli Gris, så da jeg så der var blevet lavet en ny udgave af Gurli Gris dukkehuset, slog jeg til. Eller dvs. jeg var så heldig at min gode veninde fra mødregruppen, købte det med til mig, da BR havde 25% på alting. Derudover fik han også skolesættet med Gurli Gris. Så kan han lege skole sammen med Spunken. Gajolen vil nemlig meget gerne gå i skole, ligesom sin storebror. Der er laaang tid til 2020, når det bli’r hans tur.

Jeg havde besluttet mig for at Gajolen kunne komme senere i børnehave. Så havde han nemlig en lille time ekstra til at lege med sine gaver. Vi vinkede farvel til de to store, og så gik han ellers i gang med dukkehuset. Inden da, havde han og Spunken leget rigtig godt sammen. Det er ikke så tosset at ha’ en lillebror der kan få alt det dér legetøj til “små drenge”, som man egentlig også selv gerne vil lege med.

Boller til børnehaven

Vi gik ned mod børnehaven. Der skulle jo deles ud dernede, så jeg havde bagt Liselottes dejlige kardemommeboller. Her dog uden sukker, og med noget vaniljepulver og rosiner i stedet. Børnehaven har sukkerpolitik (men figenpålæg og hvede er ok… ja ja). Et stort fad fuld af bløde boller og to pakker med frugtpålæg. Flag på toppen, og så afsted. Det er nemmere end at bruge en time på at udskære en vandmelon og fylde den med frugt og den slags. Det passede mig fint – og Gajolen var fint tilfreds.

I børnehaven blev han fejret med sang og musik. De spiste næsten alle bollerne, og der var selvfølgelig en fiiiiin gave, lavet af alle de andre børn. En sød t-shirt med håndaftryk på.

Ulvetime og utålmodighed

Jeg hentede drengene tidligt. Måske lidt for tidligt, for mens vi ventede på at Kjærsten kom hjem, blev der spurgt mindst 100 gange om “faaar snart kommer hjem”. Årsagen var at vi skulle på restaurant. Der ligger en dejlig sushibix i nærheden, med running sushi. Der fejrer vi som oftest når nogen i husstanden har fødselsdag.

Trods te, boller og legetid, var der ikke meget andet at gøre end at vente tålmodigt. De er vilde med sushi de to.

Lidt over seks smuttede vi allemand afsted. Gajolen blev igen fejret med flag og alle blev mere end rigeligt mætte af sushi og andre lækkerier. Der var både chokolademousse, citronfromage og creme brûlée på båndet. Haps, det var ikke til at lade køre forbi.

Godnat store dreng

Nu sover Gajolen. Han var ikke nem at få til at overgive sig, så jeg fik assistance af Kjærsten. Han er mere tålmodig end jeg, så efter jeg havde siddet ved Gajolen den første halve time, overtog han. NU sover begge drenge.

Det har været en dejlig dag.

Tænk at det er tre år siden den lille tornado kom flyvende. Tiden går altså (lidt) for hurtigt.

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

 

1 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om