Gajolens vej til verden

Som jeg gjorde med Spunkens fødsel, har jeg her linket til fødselsberetningen

Gajolens fødselsberetning

Her er lidt billeder fra fødslen. Vi havde jo troet vi havde en uges tid mere til at finde “det gode kamera” frem, men sådan skulle det ikke være. Pyt. 🙂

IMG_6175
Ventetid mens der køres laaaang CTG

IMG_2318
– og pludselig var Gajolen født

IMG_9021

IMG_6399

IMG_6185

IMG_6227
Verdens skønneste jordemoder, giver Gajolen en snaps

8 comments
  1. Rigitg rigtig dejlig læsning og ja, det er fantastisk at have en god og rolig jordmoder som er helt med på havd man udtrykker og har af ønsker og ikke mindst kan joke lidt undervejs. Og jeg tror ikke du er helt færdig med at få smukke børn, og det syne Tonie jo heller ikke du skal. 😉

  2. Det var også min jordemor med V! 🙂 Og hun er god, lidt skrap og kontant, og lige det jeg havde brug for. Jeg elsker at læse beretninger, selvom jeg blir lidt rørstrømsk. Endnu engang tillykke med den lille smukke dreng.

    1. Nej, hvor er det sjovt det var samme jordemoder. Jeg blir simpelthen stadig så glad når jeg tænker på hende, og møder jeg hende en dag på gaden så får hun en kæmpe krammer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om