Lykke med flødeskum på toppen

Mens jeg skriver dette indlæg, lytter jeg til små øf fra Gajolen. Han kom nemlig ud til os i går. Fire dage før termin, og på alle måder helt fantastisk.
IMG_6229.JPG
50 cm
3292 gram

I korte træk var fødslen perfekt, for da først veerne blev gode gik der 2-3 timer før han kom ud. Inden da havde jeg ventet i 24 timer fra vandet gik, så vi er stadig indlagt fordi Gajolen skal være fri for evt infektion. De kommer og tar blodprøver her kl 11.
Fuld fødselsberetning kommer senere, men ind til da kan du læse Spunkens.

Natten er gået godt. Det er fedt at være 2 gangs mor, for jeg har ikke været utryg eller handlingslammet. Gajolen har ligget i min seng, op til brystet og puttet. Haft lidt ondt i maven, øffet lidt og babset. Det har været så hyggeligt, og sovet har vi skam også gjort.

Jeg har det godt. Er slet ikke så fysisk medtaget som første gang, og vi sprang da også portøren over og gik selv op på barselshotellet. Det har været en fordel kun at ta 6,5 kg på, er jeg sikker på.

Spunken hilste på i går. Jeg savner ham sådan nu og glæder mig til at se ham igen i eftermiddag.
Han var så sød i går, da vi Facetimede fra fødestuen “Lillebror er kommet ud af mors mave!” udbrød han spontant.
Inden de kom, havde han slet ikke kunnet være i sin lille krop, og det var så fantastisk at sidde med ham i sengen, mens han stolt holdt om sin lillebror.
Nu er jeg spændt på hvordan det blir når vi kommer hjem. Hverdagen skal indfinde sig, og Spunken skal ha lov til at være så meget med i Gajolens pasning og pleje som overhovedet muligt.

Nu er vi fire (fem med Max) i familien, og det føles helt rigtigt. Dog kan jeg ikke afvise efter denne fødsel, at jeg ikke er helt færdig med at lave børn – men spørg mig igen om et halvt år 😉 ha ha

15 comments
 1. Spunken har fået en konkurrent som verdens sødeste unge – men de ligner hinanden og det bli’r i familien, så det går vel 🙂

  Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen fremover.

  Hjerteligt tillykke med ham.

 2. Endnu en gang stort tillykke med familieforøgelsen 🙂
  Og så synes ejg altså at det blik den lille Gajol sender er et jeg så for lidt mere end tre år siden. I forstår virkelig at lave smukke børn Therese, så det vil da næsten være synd ikke at lave lidt flere. Eller måske bare en bette lillesøster. 😀
  Aii, spøg til side, det er da vidunderligt at du har det så godt efter fødslen og at I alle befinder jer så godt.
  Knus til jer fra Fyn

 3. Også et kæmpe stort tillykke med familieforøgelsen skal lyde her fra mig. Hvor er han bare super lækker, og dejligt du ikke skal smide så mange kilo, måske er du under normalvægt når du bevæger dig hjem 🙂
  Mindes at sønnike var vokset helt vildt de par timer fra jeg to hjemmefra til yngste var født, ved ikke om du havde det på samme måde, altså Spunken pludselig var blevet vildt stor 🙂
  Jeg blev ikke mormor i går, men yngste var jo præcis en uge bag dig, hun er så første gangs, men jordmoderen mener det bliver på lørdag, yngste har en eksamen på fredag, når den er overstået slapper hun helt af, kroppen og “bebs” vil mærke det, Det kunne jo også være lidt sjov, 🙂

  Glæder mig til at følge Gajolen kontra mit barnebarn (når han/hun kommer til verden).

  Det bliver så dejligt for jer alle når du/i lander hjemme ved de 2/3 andre.

  Kæmpe kram til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om