Forårsrengøring og noget om en gammeldags kalender

Selv om der er meldt sibirisk vinter, er jeg i fuld gang med at forårsrengøre. Det er dog ikke huset der får den store tur (selv om det i dén grad trænger), men mine forskellige profiler på de sociale medier. Senest har jeg undersøgt om profilbilleder, profiltekst osv. er det samme eller i det mindste i samme tråd, de forskellige steder. Der er plads til forbedring.

Nu sidder jeg og nørder Instagram-algoritmer og planlægningsværktøjer. Jeg synes det er sjovt, men tidskrævende. Typisk mig, kommer jeg først i gang sådan rigtigt ud på eftermiddagen, så når jeg får lyst til at tage nogle lækre fotos og den slags, er det blevet for mørkt.

Nu er der skrevet “fotografering” ind i kalenderen i morgen, så må jeg nå det før klokken 15. Jeg fokuserer en del på Instagram for tiden, så hvis der er lidt stille her, skal du endelig klikke over på Instagram.

Måske er jeg gammeldags

I det hele taget er jeg blevet glad for at bruge en gammeldags kalender igen. Sådan en man skriver i, med blyant eller kuglepen.
Jeg bruger stadig telefonens kalender, hvis jeg hurtigt skal skrive noget ind, men fører det over i papirkalenderen bagefter.

Min kalender er fra “Atelier Aarhus” og jeg knuselsker den. Den er desværre udsolgt nu, men følg dem alligevel på de sociale medier og få fingrene i næste års kalender. Det vil du ikke fortryde.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
 1. Åh, jeg har aldrig for alvor forstået ideen i IG-stories, og jeg har aldrig lagt en op. Men det må jeg vist hellere forsøge mig med 🙂
  Jeg har altid været dårlig til at bruge kalendere i det hele taget. Jeg tror jeg kan huske aftaler, og jeg skriver ned på papirlapper og avishjørner (som bliver væk), og jeg er bare ikke ret stærk i kalendere. Men jeg sidder og får forfærdelig lyst til en gammeldags papirkalender …
  God fornøjelse med fotograferingen i morgen!
  Kh Nana

  1. Kort forkaret, tror jeg at mange bruger “stories” for at holde deres Instagram-feed så rent som muligt. Så kan man poste hurtige videoer, eller billeder der ikke passer ind i farvetonen i feedet, men som stadig er hyggelige og relevante.
   Mange bruger dem så også til lave en form for micro-vlogging. I stedet for at lave den helt store video, der skal klippes og redigeres.
   Er man inviteret til et event, er “stories” også rigtig fint at bruge, så man kan reklamere derfra – og kun vise reklamen på Instagram i 24 timer.

   Kast dig ud i kalenderen. Det er simpelthen så hyggeligt 😀

 2. Det med IG stories har jeg aldrig forstået, om det sker ved jeg ikke. Dog lod jeg mig fortælle i går at mange der tidligere benyttede stories delen i Snapchat er gået over til IG efter den nye opdatering hos Snapchat.
  Jeg prøvede at undlade min papirkalender 1 år. Ups. Missede en del aftaler, for det at tjekke min mobilkalender samtidig med jeg taler i telefon, det kan jeg bare ikke.
  Måske deler du lidt ud af dine shots fra dagen i dag. Krydser fingre for du kommer i gang før kl. 15.00

  1. Jeg har skrevet et længere svar til Lone, ovenover her. Hvor jeg forklarer hvad jeg tror meningen med stories, blandt andet, er.

   Hi hi, ja det er jo det der sker. At man glemmer at skrive en aftale ind i telefonen. Så er det lidt nemmere med papirkalenderen, synes jeg. Jeg er i hvertfald glad for at være tilbage ved den.

   Jeg har lige fotograferet i en lille times tid. Der skal nok komme lidt af hvert 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om