Vinterfrost og arkæologiske udgravninger

Weekenden er gået alt for stærkt. Drengene og jeg har hygget os sådan nede hos min mor, og for at være ærlig havde jeg egentlig slet ikke lyst til at tage hjem igen. Jeg kunne nemt blive der en uges tid. Laveste gear, dejlige gåture i mosen, varme og hjerterum.

Det var dejligt med lidt højere til himlen.

Arkæologiske udgravninger.

Drengene havde meget sjov med at hakke huller i isen. De legede arkæologer der gravede efter guld og skatte. Store isklumper blev kastet, og nogle af dem blev båret med hjem. Så kunne vi se dem smelte i en skål, sætte dem ud i frosten igen og se det blive til is. Af og til behøver der ikke så mange midler til, for at skabe timer med leg.

Trods kulde og “11-taller” fik vi nogle kilometer i benene, og brugte eftermiddagene på at slappe af indendøre. Et par middagslure blev det også til.

Gajolen legede også en del med mit gamle Playmobil. Det er 30 år gammelt, men virker stadig perfekt. Sjove karruseller, rutchebaner, damer med barnevogne, cykler og meget mere. Det er sjovt, som noget legetøj bare er langtidsholdbart. Lego bliver de heller ikke trætte af, og det kan bruges igen og igen i flere generationer.

Tilbage til hverdagen.

Nu er hverdagen returneret. Jeg har haft en blid overgang i dag, hvor dagen startede med hyggelig morgenkaffe. Spontant skrev jeg til skønne Signe, der meget gerne ville komme forbi til en kop kaffe. Vi sludrede i et par timer, og endte med at blive enige om at det ikke var sidste gang vi starter dagen på denne måde.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om