En dejlig weekend i vente, efter en lidt kedelig fredag

Vi pakker bilen, og kører sydpå. Ikke heeelt sydpå, for vi bliver på Sjælland. Det er længe siden vi har besøgt mårmoar, så nu må det være. Vi glæder os, drengene og jeg.
Kjærsten bliver hjemme. Måske får han lidt ekstra tid til arbejde, lidt tid til at se en film i biffen eller nappe en øl med nogle venner.

Dagen blev ikke som jeg havde planlagt.

I dag skulle jeg have været til træning, og bagefter brugt et par timer på min forårsrengøring online. I stedet endte jeg med at sove tre timer, da jeg fik hovedpine. Øv. Så gik dagen.

Nu nåede jeg alligevel at tømme opperen og sætte den længe ventede uldvask over. Det bliver vinter, så alt vores uld får en frisk start. Det går ikke så hurtigt med hue- og trøjestrikkeriet, så det er godt jeg har en del færdigproduceret fra både butikker og familie.

Jeg håber at du får en dejlig weekend. Vi ses på den anden side.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
  1. Øv du måtte belemres med hovedpine, heldigvis lyder det til at de 3 timers søvn var givet godt ud.
    Hvor er din vase bare så sød. Jeg mangler selv flere vaser, har kun 2 ler, en kande fra en ferie i Bulgarien, og en hvid rillet fra Søstrene Grene, begge for høje til vintergækkerne, erantis eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om