Torsdag i efterårsferien

Så nåede vi til torsdag. Ugen går stærkt, selv om vi ikke laver så meget. Drengene er endelig gået HELT i feriegear, så nu gider de tidligst vågne kl. 7.30 og ikke lave meget andet end at se tegnefilm eller lege. Spunken går stadig rundt i underbukser, og jeg tvivler på at han selv ta’r initiativ til at iføre sig mere tøj.

I morgen kører vi ned til min mor, og skal være der til på søndag. Så er ferien gået, og selv om jeg har nydt hver en dag, bli’r det også dejligt at komme tilbage til hverdagen. Der er lige et godt ryk på halvanden måned, inden der går juleferie i den, og effektiviteten igen daler.

 

Jeg lærer noget nyt hver dag

Da jeg startede min Instagramkonto for efterhånden en del tid siden, var det en forlængelse af Facebook. Nu forsøger jeg at tænke mere over hvad jeg poster. Den er en kilde til et større netværk, med de samme interesser som jeg. De seneste måneder er mit “feed” blevet mere rettet mod natur, oplevelser med børnene og en lillesmule af mig selv. Det sidste arbejder jeg på, for jeg er stadig voldsomt genert og lægger helst kun billeder på hvor hverken dobbelthager, rødsprængte øjne eller topmaver kan ses. Men altså, mon ikke det kommer, for det er den retning jeg gerne vil gå. Ærlighed, med filter – bevares – filter kan være nødvendigt 😉

 

Det er sjovt at lære nye ting, og jeg tror aldrig jeg kommer til at blive træt af at læse om nye features og muligheder på de sociale medier. Spunken har fået en Instagram-konto, og jeg vil meget gerne lære ham at begå sig derinde. Lige nu bruger han den ikke til meget andet end at følge fede skatere og nogle af sine klassekammeraters mødre, men om et års tid eller to, kan jeg sagtens se ham for mig. Med selfiestang og lange snakke om hvordan det er at være barn. Han er en betænksom lille fyr, og jeg tror trods interessen ikke han bli’r skater når han skal begå sig i den voksne verden. Jeg ser en lille filosof, en forsker, en etnolog eller historiker. Tiden må vise om jeg får ret.

Det er fedt at selv ha’ fornemmelsen af at være “med”. Selv om det ikke er youtubere jeg dyrker (endnu). Dem må jeg nok også “læse lidt op” på, inden længe. For ungernes skyld…

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
  1. Det er dejligt når der kommer feriemode ind, og dejligt når der igen er hverdag, med rutiner etc.
    Omkring youtubere, her kan jeg se når Otto har lånt min IPad, så har han været forbi flere danske Youtubere, men det er jo ikke sikkert det er det der hitter når de snart 4 årige nærmer sig de 8 år.
    Ønsker dig og dine en dejlig weekend hos din mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere