Hverdag i januar

Der er vokset vintergækker og erantis op i min have. Vi skriver den 18. januar, og jeg er helt vild med det. Lyset i dag, har været så smukt. Koldt og klart. Frostfuldt og sprødt.

Dagen går med raske fjed, her på matriklen. Drengene trives, manden har rykket kontor til et sted tættere på, mårmoar bor her med en brækket arm (yep, nu den højre – for to år siden var det den venstre…tsk tsk) og jeg arbejder på højtryk med mit website, går til møder, skriver og forsøger at finde mig en kontorplads.

Samtidig kribler det i fingrene efter at starte 2019 ud på bedste vis. Både irl, online og oppe i egen hjerne. Det går sådan nogenlunde med det, og jeg skriver ugeplaner og daglister.

At vågne op fra dvale

Jeg kan se at flere bloggere er vågnet op, fra længere tids dvale. Det gør mig glad – måske er dette medie ikke helt yt alligevel. Selv er jeg enormt glad for Instagram, og bruger meget tid på at networke derinde. Jeg har fået mig en solid skare af skønne kvinder, primært i Storbritannien. Nogle af dem bor i skotland, og en dag må jeg simpelthen derover og se naturen.

Hvad er der på tapetet?

Jeg har funderet over hvad 2019 skal bruges på, hér på bloggen. Nu er drengene efterhånden ved at være ude af deres “læser hit nuttet”, sørgeligt men sandt. Det trækker flest læsere at ha’ en baby, eller i hvertfald en nuttet lille en.

Spunken er ikke så vild med at få taget billeder mere, og skal altid godkende hvad der bliver lagt op – og det er helt fint med mig.

Gajolen stiller sig gerne op, i 2 sekunder, og fiser så videre igen – så det er ikke altid min linse er hurtig nok.

Have- og hønseliv:
Jeg vil fortælle meget mere om forstadshaven. Sæsonen er allerede startet med frøsortering og planlægning.
Hønsene får snart en ny hønsegård, og i det hele taget kommer hønseholdet mere i fokus.

Egentid:
Mit ene nytårsforsæt er “mere positiv”. Det er allerede lykkedes mig at nå at høre lydbøger, nusse om mig selv med diverse selvforkælelse, lange ture og struktur på hverdagen så stressniveuet bliver holdt nede. Det vil jeg gerne fortælle og dele meget mere af.

Hverdag:
Efter at jeg i går var til foredrag hos Julia Lahme, er jeg ikke så bange for “den banale hverdag”. Det er ikke os alle der rydder vores hjem op som Marie Kondo, har perfekte frisurer og BoBedre-hjem på alle billeder.

Der må godt være hverdag, støv i hjørnerne og fedtede vinduer. Jeg vil ikke være bange for at dele hverdagen.

Familieliv, familiemad, familieudflugter. Det vil jeg skrive mere om i 2019.

Anbefalinger:
Jeg vil stadig anbefale og reklamere for ting, bloggere og andet jeg møder på min vej. Noget vil være sponsoreret og betalt. Andet vil ikke. Uanset vil du a l t i d vide hvornår noget er reklame. Ligesom jeg plejer.

Måske vil du være med

Jeg håber at du har lyst til at vende snuden tilbage til min blog i 2019. Altså hvis du har været væk. Der er også nogle der dagligt kigger ind, kan jeg se på statistikken. Tak for det.

 

– tak fordi du læste med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
 1. Dejligt t du også er tilbage på bloggen. Jeg havde selv en lang periode hvor jeg ikke rigtig havde lyst, da alt – synes jeg – foregik hurtigt, det var som om ingen havde tid/lyst mere til at læse indlæg. Men så var det jeg tænkte, hvem gør jeg det for, det er mest for mig selv og har altid været det, og så begyndte indlæggene at boble op i hovedet igen og de kom også ud. 😀 Og nej hverdagen er ikke Bo Bedre, den er for de aller fleste af danmarks befolkning, helt almindelig. Det er kun kendisbloggerne, som lever sådan – og det liv stræber jeg ikke efter.
  Glæder mig til at læse mere om have, høns og hverdag. ♥ ♥ ♥

 2. Det er så hyggeligt med et skriv fra dig her på bloggen.
  Jeg nyder der igen er kommet liv i diverse blogs rundt omkring. For mig er det så dejligt afslappende, “langsomheden” får sin plads eller kan vi kalde det “ro på” “simre tid” Hvor det på Instagram, SnapChat, Facebook, Twitter, er små korte stikord, det hurtige.
  Samtidig kan jeg godt være så meget træt af perfekthedskulturen. Den du nævner under din hverdag, Er der virkelig nogle mennesker der lever et helt liv hvor alt bare fungere, vi har alle stunder hvor håret fortsætter med at være morgenhånd indtil sengetid, opvasken ikke lige bliver taget, vasketøjskurven der ligger og flyder over alt, haven der er ved at gro efter. Jeg kan fortsætte med tanker her.
  Vi er alle forskellige, heldigvis, vi har dage der er bedre end andre. Ingen kan være perfekte, for så er der jo ikke noget at glæde sig til, tage hånd om, og så skal vi stoppe med at sammenligne. Du er dig, jeg er mig.
  Glæder mig så meget til meget mere skriv fra din hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om