Et blankt lærred

Dagen er startet. Vi er sovet længe. Det blev sent før vi sov. En af de sjældne aftner hvor vi tager os tid til at snakke, om alt det der måske fylder eller trænger til et sæt ører. Jeg tror det er godt, at snakke, omend det ikke altid er det der er mest tid til i hverdagen.
Så må man tage de sene aftentimer i brug, og bøde med trangen til en middagslur eller sen eftermiddagskaffe.

Den ældste ligger stadig under dynen. Der står et par pølsehorn klar til ham, når han får trasket sine 130 cm ned af trappen.
Yngstebarnet har lige spist, og er i højt humør. Weekend er god tid.

Solen brager ind ad vinduerne. Det gjorde den ikke forleden, da jeg gik en tur nede i mosen. Jeg får lyst til at gå en tur derned igen i dag, og mærke solens varme på min næsetip.

Noget andet dette vejr indbyder til, er at rode lidt i haven. Hvis ikke der er alt for frossent i jorden, er det godt givet ud at luge lidt af det man ved er ukrudt. Jeg kan i hvertfald se i mine bede, at meget er overlevet fra sensommeren.

Jeg kan vist konstatere at jeg uanset skal bruge lidt tid udenfor i dag. Når lyset endelig kommer, er det om at udnytte det. Så vidt jeg kan se, får vi strålende sol i morgen også – yay ! Weekenden er som et blankt lærred, det er vist bare om at begynde at male 🙂

Hvad er dine planer for weekenden?

– tak fordi du læste med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

3 comments
 1. Uha, der er ikke noget bedre end at tale sammen. Jeg elsker vores talestunder herhjemme og det behøver ikke være store samtaleemner vi har. Men vi taler ofte og nok fordi vi kun har de tv programmer som er gratis. Ingen streamingtjenester og kun biblioteket til lån af lyd-læse bøger.
  Egenomsorg er meget vigtigt og det er noget vi alle skal. blive bedre til. jeg er virkelig nået i må på den front og har det SÅ godt med alt – arbejdet fylder ikke når jeg har fri, gode mad- og motions rutiner. Så selvom overgangsalderen er slem for min søvn, så holdes alle de andre gener i skak, men ovenstående. 😀
  Jeg trænger også til luft, men det bliver nok først i morgen, da jeg har egenomsorg indenfor i dag. 😀

 2. I dag ikke noget særlig kunne gå en tur men læser en bog jeg har svært ved at ligge fra mig. Så det med frisk luft må vente til i morgen hvor jeg skal besøge min søster i et par dage dejligt. Så nu vil jeg læse min bog færdig den hedder Liv efter Liv. Af Kate Atkinson.
  Måske du har læst den syntes er meget spændende. God weekend.

 3. Samtale er så dejligt og givende. Det er vigtigt at finde tid i en travl hverdag til denne samtale. Emnerne behøver ikke være det store.
  Egenomsorg er så godt givet ud. Og så vigtigt at vedligeholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om