Underholdning for 2 kroner og en togbillet

Jeg er kommet hjem, efter en dejlig udflugt. Gajolen og jeg, har været inde på Hovedbanegården for at se på modeltog. Det er nem – og billig – underholdning.

En donut til mormor

Vi gik ned til bussen, smuttede med S-toget og så kiggede vi ellers på modeltog i tyve minutters tid.

Vi havde fem 2-kroner med, og derudover var der to andre drenge med lommerne fulde af 2-kroner. På togbanen er der fire forskellige toge der kan køre, så der er god underholdningsværdi.

Derefter insisterede han på en donut, til ham selv og til “mårmoar”. Sådan blev det.
Hjem igen med bus og en rask gåtur fra Vanløse station.

Godt 5 km i benene har vi fået, og det er alligevel meget når man ikke er meget mere end en meter høj. Jeg tænker at han kommer til at sove godt i nat.

D-vitamin lagret er snart fyldt op

Vejret denne weekend har været helt fortryllende. Jeg har hygget mig nogle timer ude i haven. Kigget efter små forårsvækster, snakket med hønsene og set den nye hønsegård tage form. Inden længe står den klar, og når forårets lune temperaturer kommer, skal gården males sort.

Det er utroligt hvad solskin gør for humør og velvære. Jeg tager stadig vitamintilskud, men snart kan jeg stoppe med d-vitaminerne. Solskin er alt rigeligt, altså når den skinner og hvis man er ude i den.

Snart skal aftensmaden sættes i gang, og så skal jeg binde en bog ind. Spunken har fået en læsebog med hjem, og jeg måtte flere steder hen for at finde bogbind. Det er åbenbart ret oldschool 😉

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om