Mandag morgen med ferie på

Jeg får kaffekop nummer to, skyllet ned med en tyk smoothie. Der er god tid her til morgen, hvor drengene har vinterferie. Nu mangler vi bare at solen kommer frem som lovet, så gåturen op til min veninde, går lettere. Hun har fået en kat – og jeg vil på barselsbesøg 😉

Vi har ikke lagt planer for vinterferien. Spunken har en legeaftale en af dagene, og ellers så skal han og hans far afsted til Østrig, på lørdag. De blev tilbudt en uges ophold sammen med familie, og skulle blot finde en flybillet. Den slags siger man ikke nej til. Spunken er lige ved at eksplodere over at skulle på ski – for han lærte det jo sidste år.

Mens de to store står på ski, får jeg en dejlig uge med mindstemand. Han glæder sig til at sove sammen med mig i en HEL uge … og jeg glæder mig til at et par hyggelige udflugter med ham. Han skal i børnehave de fleste hverdage, men mon ikke vi får tid til at besøge et vinterpyntet Tivoli og måske en tur i biografen.

Ingen Kondo på matriklen.

I går tog jeg hul på oprydningen ovenpå. Der er ingen Marie Kondo herhjemme. Faktisk har jeg “snoozet” de fleste “#konmari” i mine feeds, for jeg orker ikke se på farvesorteret, pyramiderullet, horisontalt stablet tøj.

Oprydning er godt for mig, men jeg føler ingen trang til at sige farvel til mine ting eller mærke om det tilbageværende giver mig en gnist af lykke.

Begge drenge er vokset ud af hhv. str 98 og 128, så der skal sorteres i deres kommoder. Jeg selv er nået til at jeg nok opgiver på 1/3 af min garderobe. Du ved, den del i de størrelser man “en dag” kommer ned i igen.
Det kan godt være jeg kommer ned i den størrelse igen, men så må jeg købe noget nyt kluns. Nu ryger det andet til genbrug.

Farverig kontorplads

Første marts, starter jeg med at arbejde ude i byen. Jeg rykker hjemmekontoret ind hos skønne mennesker, et sted fuld af farve og kreativ stemning.
Jeg glæder mig simpelthen så meget, og jeg er sikker på at jeg kommer til at rykke mig ved at komme ud af røret.

Planen er at jeg skal arbejde tre dage om ugen. Det passer ind i vores familieliv, sådan som det er skruet sammen.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
  1. Det bliver skønt for de 2 store drenge med en skitur, og for dig og den bette, med en hverdag krydret med lidt af hvert.
    Her skal der være plads farvekaos og masser af skævhed, dog ikke rod. Det fornemmer jeg også det er hos dig, legetøjet må være over alt, men ryddes op så det er muligt at finde ro når det er voksentid.
    Sad lige og tænkte på om Frida ( 04.16) og Otto (11.14) er høje/store børn Frida bruger str. 104 ved nyt, da 98 stumper. Otto bruger 110/116. Dog er han meget slank.
    Ønsker dig masser af god karma i dit nye kontor. Dejligt du skal hjemmefra.

    1. Vi har sendt de to store afsted i dag. De kommer til at hygge sig – og lillebror hygger allerede over i sofaen, hvor han nu kan fylde uden at storebror skubber ham væk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om