7 dage med lillebror

Vækkeuret ringede ti minutter i fem i nat. Ydrk, det var godtnok tidligt. Der var dog en mening med galskaben, for nu hvor vi har to børn på hhv. 4 og 7, sker det aldrig at vi står så tidligt op i weekenden.

Kjærsten og Spunken skulle sendes afsted mod Østrig. De skal ned at stå på ski. Det er sammen med farbror og hans familie, så Spunken skal hygge med en fætter og en kusine, der også er 7 år gamle. De kommer til at råhygge sig, de tre skibumser.

Det er første gang at Kjærsten og jeg er fra hinanden i så mange dage. Det er med blandede følelser, for jeg kommer til at savne ham – og Spunken. Men samtidig er der også noget helt særligt i at ha’ så mange dage sammen med lillebror. Han har altid været vandt til at dele, så for ham tænker jeg at det er rart at have alting for sig selv 🙂

Nørrebro lokker

Om en times tid, napper vi bus 5C oppe fra torvet. Min gamle veninde Line vil mødes til en kop kaffe, og så tænker jeg at vi skal ose lidt i Jægersborggade.
Måske finder vi en lun kanelsnegl eller to, til eftermiddagskaffen. Jeg har set at Camille Plum reklamerer med friskbagte rugbrød i dag, og så er aftensmaden reddet. Gajolen har det fint med rugbrød – i modsætning til hans storebror – så nemme madder med nogle kogte æg og pølse, må være en udmærket løsning når vi nu kun er to ved spisebordet.

Rigtig god lørdag til dig.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om