Groggy type – kræver kaffe

Det er sjældent set før. Jeg har sovet til klokken 8.30, og Gajolen har snorkboblet lige så meget. Først lå han og dimsede lidt med iPad, men faldt hen igen.
Det er ren luksus.

Han har fået sig en smoothie, og jeg kan konstatere at vi skal en tur forbi Føtex i dag. Nu er det fjerde gang at nyindkøbt (meget billig) blender lækker smoothie under motoren. Altså, det kan ikke være godt 😉 Så enten skal den byttes til endnu en af samme slags, eller jeg skal punge lidt ud for noget bedre. Uanset så er begge drenge helt vilde med at få en mættende smoothie til morgenmad, og jeg ved at de har fået en god start.

Nørrebro var så hyggelig

Vores tur i går gik så fint. Line havde desværre ikke børn med, men hun viste Gajolen billeder af sin søn på samme alder som ham. Næste gang må de leget sammen, det er sikkert.

Mens vi sludrede, drak Gajolen varm hyldeblomstsaft og passede i det hele taget top ind i “hipstermiljøet” på Jægersborggade.

Både “Camilla Plum” og “LØS market” blev besøgt. Det sidste sted købte jeg ingenting, men næste gang jeg mangler olie, kunne jeg godt finde på at tage derud og tappe selv. De havde stort set alt og idéen om at man selv kan vælge hvor meget man skal bruge af hver råvare, tiltaler mig.

Aftenen gik stille og roligt, og rugbrødsaftensmad var i stedet blevet frokost. Så lod jeg mig overtale til en tur på “burgerrestaurant” og hjem kom et “Happy Meal” og en kasse nuggets. Vi spiste i sofaen mens vi så “Jungledyret Hugo”.

Naboen havde en kold øl på lager, som jeg nassede mig til. Vi har sjældent meget andet end en gammel sjat vin i køleskabet, for jeg glemmer simpelthen at købe den slags ind. Det hjalp lidt på det i sommeren 2018 da vejret nærmest indbød til kolde øl og hvidvin på terrassen 😉
Øllen blev nydt da Gajolen sov og jeg havde hele sofaen for mig selv. Der var meget stille. Sjovt så hurtigt man kan savne småskænderier mellem brødre, snak med husbond og hverdagslivet.

213 kvm rydder ikke sig selv op

Jeg har et projekt for dagen. Det er alligevel gråvejr, så min plan om at luge surbundsbedet må vente. I stedet vil jeg rydde ud i reolerne og strukturere bunkerne hernede i stueetagen. De der bunker med papirer, kvitteringer og alt muligt andet, der skal have et fast sted at bo. Det har de ikke herhjemme, og både manden og jeg bliver trætte af det. Nu prøver jeg at kigge på det, og se hvad der kan gøres 🙂

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om