Det kribler i havefingrene

Jeg skal da lige love for at foråret er kommet til forstaden. Solen skinner, vi har nået temperaturer på 10 grader og alle løgplanter har vokseværk. Det varer ikke længe før jeg både kan sige hej til påskeliljer og de tidligste tulipaner, hvis det fortsætter sådan. Altså dvs. hvis hønsene lader det hele være.

Inden længe skal jeg begynde at forspire. I modsætning til tidligere år, går jeg ikke for tidligt i gang. For jeg ender næsten altid med at have lidt for høje og ranglede spirer stående. Samtidig forspirer jeg i vindueskarmen i spisestuen, og det støver og roder. Nu prøver jeg jo på at holde lidt bedre orden 😉

Samtidig skal jeg også begrænse mig i år. Jeg har mange ting jeg godt kunne tænke mig at spire, men jeg behøver ikke nødvendigvis at så fem af hver slags.

Inspiration til forspiring

Jeg har siddet og kigget lidt på nettet. Jeg mangler ikke rigtig noget, udover et par vandtætte havehandsker, men det kunne jo være du ville lade dig friste lidt. Alle links er “affiliatelinks”. Dvs. skulle du vælge at købe noget efter du har klikket på linket, modtager jeg et lille %-beløb af dit køb.

1. Handsker, 2. Blomsterfrø med nektarrige blomster, 3. Smuk vandkande, 4. Bakke til potter og spirebrikker, 5. Boginspiration til haven, 6. Smart spiresæt.

Nu vil jeg iklæde mig støvler og tørklæde. Jeg har en “aftale” med noget genstridig bambus der skal graves op.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra i år, sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om