Spejdermor

Spunken har været på spejderlejr i weekenden. Det i sig selv er ikke noget nyt, han har efterhånden været på en del lejre. I denne weekend var det en gruppelejr med både små og store spejdere fra hans gruppe.

Genboen og jeg, kørte nordpå søndag morgen. Klokken 10 skulle vi være der, og deltage i diverse aktiviteter med spejderne. Det krævede sin mor at hoppe rundt i det højde græs med cykelslanger på fødderne, danse lanciers, lave morsestafet osv.

Lejren havde haft et “slotstema”, og alle ledere var klædt ud i fiiine kostumer. Især grevinden var et syn for guder. Høj, klædt i blåt, langt blond nylonhår og noget mandhaftig.

3 timer senere, og 6 poster efter, var vi klar til fælles frokost inden turen gik hjemad igen. Det var ikke kun børnene der var trætte, vi sad også to ret stegte mødre i bilen 😉

Bacon i 24 timer

Jeg er rigtig glad for at han vil gå til spejder. Det giver et fedt sammenhold, en masse frisk luft og motion. Nu er han også begyndt at interessere sig en del for de mærker man kan tage – blandt andet baconmærket. Ha ha. Det er vist et mærke vi godt kan tage hjemme hos os, hvor bacon ikke er et sjældent syn til måltiderne.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om