Smukke blomsterbuketter

Reklame i samarbejde med FLOWR

Ude på min lille altan, har jeg lidt lyng, efterårsblomster og krydderurter. Der er endnu hverken roser eller andre blomster derude – det må komme til næste sæson. Jeg drømmer om noget klatrende blåregn og en skønt duftende rose, der kan blomstre hele sommeren. Det bliver så fint. 

Jeg holder af at plukke blomster, og få friske velduftende buketter ind på bordene. Det var nemt nok da jeg havde en have. Der holdt jeg mig selvforsynende fra forår-sent efterår. Af og til – måske særligt op til jul og i de mørke måneder, bestilte jeg blomster online eller købte sprøde tulipaner i blomsterhandleren. 

Nu hvor det bliver stadigt mørkere, længes jeg efter friske sprøde buketter. Tulipaner i smukke lilla nuancer, en kæmpestor hvid buket der kan lyse på bordet. Velduftende “vilde” blomster. Det frister at afsætte lidt i budgettet til at købe en fin buket hver eller hveranden måned. 

Fin vinterbuket

FLOWR har mange af de buketter jeg godt kan lide. Især julebuketterne er skønne, med store amaryllis, voksblomster, liljer og velduftende pyntegrønt. Næste gang jeg skal købe en blomsterbuket, vil jeg købe den smukke vinterbuket. Den vil helt sikkert lysne op på bordet. 

I mit køkken har jeg en hel række vaser, øverst oppe på køkkenskabet. Det er en fin måde at udstille de skønne vaser, og samtidig sparer jeg plads i skabene. Med tiden vil jeg købe et lille vitrineskab til stuen, men indtil da er jeg ganske godt tilfreds med den løsning.
Den mintgrønne vase vil være så fin til vinterbuketten, og er også vasen jeg altid vælger til tulipaner. Der kan nemlig være to bundter tulipaner i den, uden at de står for tæt. 

En sidste ting jeg vil nævne om FLOWR, er hvor dejligt det er man rent faktisk kan se størrelsen på buketten. Når man ændrer størrelsen, ændrer billedet sig også – så det ikke er en “den viste buket er den største” og man reelt set ikke aner hvilken buket man har bestilt, hvis man ikke havde budget til den store. 

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om