Noget om god kvalitet, kaffe og håndklæder

Reklame – betalt indhold i samarbejde med Kaiku

Det kan være det er alderen der trykker, nu nærmer jeg mig trods alt de 40. #farmor.

Men selv om pengene ikke altid er lige store hver måned, er der nogle ting der gerne må være lidt bedre kvalitet nu, end da jeg var yngre. 

Toiletpapir. Slut med det dér i to lag, der fnuldrer og kradser. Jeg orker det ikke, og betaler gerne den 10’er ekstra for 3-4 lag. Hvis jeg virkelig er planlægningsagtig, kører jeg en tur i Lidl og handler. Der får man meget toiletpapir for pengene, skal jeg sige jer 😉

Kaffebønnerne går jeg heller ikke på kompromis med. 5-6 gange om dagen drikker jeg en kop kaffe. Kværner kaffebønner og brygger en lille enkelt-kop stempelkande, og den må godt smage godt. Så god kaffe, betaler jeg også ekstra for. Gerne den mørkristede slags, med en masse fylde. Måske handler det også om alder – det skal smage af mere, fordi smagsløgene begynder at blive trætte.

Vamset luksus til tørre hænder


En lidt mere pricy luksus, er håndklæder. Både dem til at tørre hænderne efter hyppig håndvask og de større håndklæder. 
Måske er det nu i denne tid, at jeg er begyndt at lægge mere vægt på håndklæder i god kvalitet. For vi vasker hænder mange gange om dagen, og med de tørre sprithænder vi alle tre har, er det lækkert at håndklæderne er bløde, vamsede og suger godt. 

Både Spunken og jeg har ret tør hud på kroppen, og det er ikke særlig rart at tørre sig med et stift og stikkende frottehåndklæde. Så mange af de gamle håndklæder jeg havde, er efterhånden blevet skiftet ud. 

Havde jeg nu haft en vaskemaskine i lejligheden, var jeg gået all in. Så havde jeg købt nogle små lækre vaskeklude, og brugt dem til engangs-håndklæder. I hvertfald til gæster. Hygiejnisk og labert. 

Så nu er jeg lidt nysgerrig. Har du tilsvarende ting du ikke går på kvalitets-kompromis med? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere