De sene ord #1

Min seng står sådan at jeg kan kigge ud af vinduet. Det vil sige at jeg om morgenen rækker hen over vindueskarmen og vipper rullegardinet op. Som regel er det mørkt udenfor når jeg vågner, og hvis jeg kan sove en time ekstra, åbner jeg vinduet og putter mig under dynen igen mens jeg indånder den friske luft.

Nu er jeg gået i seng, men sidder på noget der må være tiende time, med min laptop foran mig. Der var lige et hængeparti (og en blog der lokkede). Jeg har åbnet vinduet, og kan mærke det er koldt udenfor. Sprødt og koldt. Minusgrader – jeg ELSKER det.

Det er ikke ofte jeg er vågen til efter klokken 23. Men desværre sker der det, at hvis jeg først har krydset det klokkeslæt, er det virkelig svært for mig at falde i søvn. Så er natten startet. Her er helt stille, alt er mørt udenfor, på Ålekistevej er det kun taxaer og busser der kører, af og til. Her er ro, og på en eller anden måde falder mine tanker også til ro efter midnat.
Så gider de ikke længere slås om min opmærksomhed, og jeg finder et fokus igen som ellers mest er at finde om formiddagen.

Nogle gange sætter jeg mig til at skrive. Bare ud af hovedet, uden at det skal blive til noget bestemt. Det renser, og dagen efter sletter jeg det ofte – for det giver sjældent mening. Nu får det tydeligvis lov til at blive til et blogindlæg, af sene ord.

Jeg nyder det en times tid, men SÅ lægger jeg mig til at sove. En ny dag venter i morgen.

Soundtracket i januar

Jeg har snuset til en del ny musik på det sidste. Gået lidt væk fra det jeg plejer, og givet nye genrer end chance. Det er ofte det samme musik jeg sætter på, og nok også det samme musik jeg har hørt de sidste 20 år. Man vender altid tilbage til sine favoritter, og så kan nye artister blandes lidt ind imellem den gamle kortstak.

Her er en lille hyggelig 3-på stribe af dejlige videoer. Alt musik jeg har opdaget i 2021. Sprit nyt – for mig 😉

Måske er der noget du ikke kender, og som du lige som jeg falder for.

1 comments
  1. Pyha, så sent oppe
    Hvis jeg bliver forstyrret efter kl. 20.30, det kan være opkald, ikke være kommet hjem, eller har gæster, så kan jeg ikke forvente en okay nattesøvn. Om det er i weekenderne eller det er i hverdage. Og ja, det bedste er at ligge under dynen senest kl. 21.00 og det uden elektronik, kun den fysiske bog, lyset fra en e-bog dur heller ikke. Så får jeg en okay god nattesøvn.
    Det er dejligt med nye soundtrack til playlisten. Tænke ud af boksen, udvide horisonten. Det er lidt det udtryk jeg glædes over hverdag, altså

    I dag har jeg lært noget nyt

    Efter min holdning er det vigtigt at holde øjne og øre åbne, fange det nye og skabe plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere