Sengetøjstanker på en vaskedag

Reklame – betalt indlæg i samarbejde med Mette Ditmer


Med tanke på hvor meget tid vi bruger i vores seng, synes jeg det er okay at skrue lidt op for den ekstra luksus. Nu tillader mit budget ikke kæmpestore elevationsflydere med motor og hukommelsesskum, men mindre kan bestemt også gøre det. 

Min seng er 160×200, og stor nok til at begge drenge kan ligge i den hvis de vågner om natten og kommer snigende. Af og til får de lov til at putte i min seng i weekenden, hvor vi læser en godnathistorie og jeg putter dem. Så falder de hurtigt i søvn, selv om jeg ikke har en dør mellem mit soveværelse og stuen – det rører dem ikke at jeg ser tv og rumsterer rundt. 

Drengene har almindelige senge. 90×200, så store nok at vokse i. Godt, for det har de travlt med begge to. De kunne begge godt bruge noget nyt sengetøj , så jeg sidder og kigger på lidt forskelligt. Om der er Minecraft på sengetøjet på, eller bare flotte farver, går de ikke så meget op i, så jeg tænker at jeg køber noget helt enkelt til dem næste gang. For hvis kvaliteten på sengetøjet er godt, kan de have det i årevis – uden at de vokser fra det print der er trykt på. 


Især det mørkegrønne “Shades” sengetøj er flot. Det er jeg ret sikker på de begge vil synes om. Måske skal de selv have lov til at kigge på de forskellige muligheder.


I min seng har jeg to dyner og to hovedpuder. Jeg overvejede at få en dobbeltdyne, fordi det er så dejligt med den tyngde den giver. Men det er vist fint jeg droppede den idé. Jeg ville ikke få lukket et øje hvis ungerne skulle dele den med mig, og lå og hev og sled i den i løbet af natten. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere