Jeg drømmer om brune sommerhænder og fine smykker

Reklame – betalt indlæg i samarbejde med Vibholm

Jeg går altid med øreringe. Måske også af og til et armbånd, men sjældent andet. På mine fingre er der af og til min hjemmelavede guldring, som jeg elsker over alt på jorden, men jeg glemmer faktisk at tage andre ringe på.
Da jeg var yngre, havde jeg ofte en halskæde på, men den har jeg droppet med alderen. Måske den gang jeg fik drengene, og man ofte havde et lille barn på armen – der syntes det var spændende at hive HÅRDT fat i halskæden. AV. 

Nu har jeg siddet og scrollet lidt på ringe, for jeg gad godt at være sådan en med smukke sommerbrune hænder og 3-4 fine ringe på fingrene. Måske en elegant manicure på halvlange negle (der ikke er flossede og grimme på grund af håndsprit…) Det ser så flot ud når man har mange ringe på. Tynde, fine guldringe – måske med en sten i. 

Ringene fra Pernille Corydon, kan du finde hvis du trykker på linket ovenover. Pressefoto fra Pernille Corydon.

Til sommer fylder jeg 40

Ofte vælger jeg guld. Rødguld går godt til mine farver. Kigger jeg på min smykkesamling, har jeg faktisk en hel del sølvringe og sølvsmykker, men af en eller anden grund holdt jeg op med at gå med dem da jeg nåede 20’erne. Måske skulle jeg pudse nogle af dem op igen, og se om jeg kunne vænne mig til sølv. 

Til sommer fylder jeg 40 (yikes), og så kunne jeg jo passende ønske mig smykker tænker jeg. Jeg ved endnu ikke hvad der skal ske til min runde fødselsdag, men forhåbentlig er samfundet åbnet så meget op at jeg kan holde en eller anden form for fest – og virkelig gerne med livemusik!

Nu vil jeg påbegynde ønskelisten, det er vist ikke for tidligt. Ringe fra især Pernille Corydon, kommer på listen. De helt tynde er fine, men de større, med hvad der minder om store sole, er godt nok også fine. 

Hvilke smykker går du med? Ringe, øreringe, brocher eller noget helt fjerde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Smyk dig

Jeg leder efter noget fornuftig smykkeopbevaring. Det kunne for eksempel være et stort skrin, fuld af skuffer og…
Læs mere

Luksus dag

Kjærsten er blevet fejret godt og grundigt. Vi smuttede ud til drengene på kontoret, og kagemanden vakte begejstring.…
Læs mere