Klar til fest

Reklame i samarbejde med Sjolin.dk

Den store, skal til fest på “fritten” i aften. Helt til klokken 21 faktisk, og han er ret spændt. Han var dog ikke helt klar på hvad han skulle svare, da jeg spurgte ham om han selv tog en natbus hjem. Derefter lyttede han også med et kvart øre, da jeg fortalte om aaaaaalle de gange jeg tog en natbus hjem fra fest i Københaaaaavn. Fx. da jeg boede i Gl. Holte, og skulle tage en natbus der kun gik en gang i time.
“Oh my GOD mor!”, er svaret fra ham, hvis mine historier bliver for lange.

Jeg spurgte lidt ind til hvad han kunne tænke sig at have på. Det er godt nok ikke en konfirmation (men lur mig om det ikke føles som om der kun er gået fem minutter fra nu, den dag han s k a l konfirmeres), eller en anden stor begivenhed hvor et lækkert skræddersyet jakkesæt ville være passende, men derfor skulle han alligevel have budet til selv at bestemme. Nu tænker han over det, og så er jeg spændt på hvad han kommer frem til.

Det er vildt nok at fritidshjem nu er slut for hans vedkommende. Snart starter han på Klubben, og han glæder sig. Jeg var forbi og se det sted han skal gå på klub, i mandags. Selvfølgelig er det begrænset hvor meget de kommer til at nyde alle faciliteterne på stedet, pga. coronasituationen, men når alt åbner bliver det helt vildt fedt.

Jeg var særligt imponerede over de voksnes entusiasme. De var simpelthen så søde, og jeg tror på at de rent faktisk mener at de glæder sig at møde de 90 (!!) nye børn, der starter lige straks.

Men først – farvel til fritten. I aften skal der festes, med pizzaer, musik og dans. Nogle af børnene er vist allerede begyndt at øve nogle “mooves” til aftenen, så jeg er spændt på at høre hvordan det er gået. Altså hvis barnet orker at dele 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om