92 trin op – vi bor på femte sal

Vi havde ikke boet her i den nye lejlighed i mange dage, før Gajolen havde spurgt “hvor mange trin er der op til femte sal?” nok gange, til at jeg talte dem.
92 trappetrin. Det er god motion. Fra 2. sal til 5. sal, kan mærkes på kondien, her halvanden måned efter indflytning. Nogle dage går jeg op og ned 3-4 gange.

+60 flyttekasser senere

Det meste er pakket ud. Der står en lille bunke kasser inde i stuen, de pakkes ud en dag jeg gider. Den kommende weekend, kunne været et godt bud. I hvertfald de to kasser der indeholder dims som jeg godt ved hvor skal være.

Vi har skrå vægge – og derfor lidt svært ved at møblere pladsoptimalt. Men to husholdningers ufatteligt mange køkkenddimser, porcelæn, nips, bøger, sengetøj osv, har fundet deres pladser. Sådan da. Måske skal vi sortere lidt mere, men det er dejligt at være nået til at hænge billeder op og sætte lysestager frem.

Drengene har fået hvert deres værelse. Gajolen har fået det store, med plads til krea, legetøj, hamster og hundrede bamser. Spunken, har fået det lille. Det er blevet en hyggeligt lille hule. Perfekt til en præteen, der bruger det meste af sin hjemmetid på at stene i sin seng, sidde ved sit skrivebord eller flade ud i sin sækkestol.

Ro i voksenlejren

Bo afleverer sin gamle lejlighed her til den første. Jeg afleverede min for en lille måned siden. Snart kan vi bare være. Uden at der lige er noget af det gamle der skal afsluttes.

Jeg venter i spænding på flytteopgørelsen, og håber der kommer noget tilbage af mit depositum – det ville klæde kontoen her op til jul. Jeg sørgede selv for at rengøre og male, så det var nærmest kun gulvet der skulle gøres noget ved – og når jeg ser på strømforbruget, har der næppe været en strømtung gulvsliber i lejligheden, de 10 dage de havde før den nye lejer flyttede ind. Så jeg håber på at få en stor del tilbage, og forlade 2 år i Vanløse med en god følelse i maven.

Vi er faldet til. Bo, drengene og jeg.

Nu glæder jeg mig til at vi bare skal være her og nyde det. Lave mad, invitere gæster og legekammerater – frem for alt glæder jeg mig til at have hverdagen sammen.

I morgen vågner en spændt dreng

Nu vil jeg finde gavepapir og en fødselsdagsdug frem til spisebordet. Nogen fylder nemlig 8 i morgen – og ligger og vender og drejer sig inde i sin seng.

Han er allerede blevet fejret et par gange, men i morgen er dagen hvor “jeg må bestemme ALT”… det skal nok blive sjovt 😉

1 comments
  1. Det lyder så dejligt at i er ved at være på plads, og den nye hverdag kan blive bygget op.
    Har et minde om det med 5 sal og ingen elevator, det var min hybel i Aarhus, lige midt i det hele. Og da jeg flyttede ind, var det mig selv der bar alt op, indrømmer det kunne mærkes i læg der ellers var okay veltrænet, det er 39 år siden, jeg var jo ung dengang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere