Mandagstirsdag – overspringshandlinger

Jeg har en lang liste over hvad jeg skal nå i dag, inden jeg henter drengene. Nu er jeg dronningen af overspringshandlinger.

 • Momsregnskab
 • Pakke 6 flyttekasser
 • Lave Bistroarbejde, blandt andet starte på nyhedsbrev
 • Skifte bank
 • Købe nye basketstøvler til ældste barn
 • Bestille slutrengøring til lejlighed
 • Tjekke IKEA ordre til børneværelser

Altså, der er nok at gå i gang med, og jeg har frem til klokken 14.30 at nå i mål. Der skal drengene hentes og så skal vi cykle til basketball. Når vi er hjemme igen, kører rutinen med aftensmad og putteritualer. Kender jeg mig selv godt nok, går jeg i dørken når de sover – selv om jeg godt gad at have energien til at arbejde et par timer mere der.

Gad vide hvor meget jeg når…. effektiviteten er ikke i top. Se nu for eksempel her, hvor jeg sidder og skriver et blogindlæg – og det står ikke på min liste!

Vi har målt op og er (måske) klar

Forleden så vi lejligheden helt tømt for møbler. De skrå vægge kan gøre indretningen tricky, så det var fedt at komme derop og måle efter – før indflytningen. Drengenes værelser er så småt på plads. De har deres senge og et par reoler med, og så må tøjopbevaring og skriveborde være lidt “røvsyge” IKEA-møbler.

Fra soveværelset og køkkenet, har vi den skønneste udsigt ud over mosen og kirken. Det kommer til at gøre mig glad hver morgen – tænk på hvor smukt det kommer til at se ud i oktober.

Jeg rykker ind den 6. september. Bo kommer en uges tid efter, og SÅ skal vores gamle lejligheder ordnes og afleveres. Der er ikke lang tid til nu 🙂

2 comments
 1. God arbejdslyst med flytningen – jeg kan faktisk godt lide at flytte; især det med at flytte ind og få anbragt tingene og se, om de nu også passer der, hvor man havde planlagt det.

 2. Det giver en del ekstra opgaver sådan en flytning, og dermed giver det plads til at lade tankerne flyde. Hænge ved aftalerne, de almene to do rutiner, er selv lige et sted hvor jeg er mellem A og B. Hvor er det let at lave overspringshandlinger der, hvor fastholdelse ville være at foretrække.
  Det bliver dejligt når begge “gamle” lejligheder er blevet afleveret, og den nye hverdag kan begynde sådan rigtigt med så skøn en udsigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere