Here we go again

Blogs lukker ned kan jeg se. De sidste 30 minutter har jeg forsøgt at læse de blogs jeg plejede at læse, men det er ikke mange der findes mere. Heldigvis er de fleste fortsat på Instagram, eller i andre hjørner af internettet og de sociale medier.

Jeg holder semi-ferie. De to ferieuger med drengene, er gået og de er taget til Jylland med deres far. Nu er jeg tilbage på arbejde igen, men på halv kraft. 1 af 2 jobs er startet op. I næste uge starter jeg også op på SoMe-manager jobbet. Dagene går med oprydning, klargøring til hverdagen og så mange middage på altanen som vi kan slippe afsted med.

Skrivesavn

Det bliver ofte ved tanken, men jeg savner at skrive. De fleste gange skribler jeg noget ned i “noter” eller laver et opslag på Instagram. Især fordi min computer er gået i stykker, så når jeg skriver laver tastaturet trippel-N og K virker ikke. Det har været på min todo længe at købe en ny, men jeg kan ikke bestemme mig for hvilken model jeg vil have.

Efter vi var i Norge i sommerferien, har jeg haft lyst til at skrive mere om det at have to hjemlande. Min mor er stadig deroppe på orlov fra sit job, og sender mig mange billeder fra tiden før vi flyttede til Danmark. Det sætter tanker i gang, og lyst til at skrive.

Søndagsmiddag

Senere i dag kommer Bos børn og barnebarn til søndagsmiddag. Konceptet er simpelt. Bo laver skøn mad, vi andre spiser og hygger os i hinandens selskab. Af og til er det på søndage hvor drengene er hjemme, og andre gange er vi kun nogen samlet. Men uanset om vi er 3-5 eller 7 personer, er der garanti for en dejlig afslutning på ugen. Søndagsmiddag er dejlig familietid.

Jeg har sneget mig til at lave en ret i aften. Tomattærte a la den vi fik forleden, da vi var på datenight på “Silberbauers Bistro”. Har du ikke været der endnu, skal du se at få booket bord. Det er en lille perle på Jægersborggade. Mad i sæson, dejlig vin og “ligesom hjemme i Frankrig”. 

Inden jeg går i gang med forberedelserne i køkkenet, vil jeg gå bloggen efter i sømmene. Den er lidt langsom, SEO virker til at være gået helt fløjten og andre småting. Jeg har været væk fra WordPress så længe, at jeg ikke har det i fingrene mere. Der er en grund til at jeg holdt op med at websitte folks WP sider – der kan være ubegribeligt meget bøvl med det. 

Rigtig god søndag til dig, der stadig finder vejen til den gamle støvede blog. 

2 comments
  1. Jeg synes, det er så hyggeligt, når du skriver, og følger også lidt med på Instagram. Det ville være ret interessant at læse om dine tanker om to hjemlande.

    1. Tak Conny – jeg elsker at du stadig følger med. Der er noget ganske særligt ved “dem man kender fra gamle dage”. Jeg brygger på indlæg om Norge/DK. Men det er svært at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere