Kom an hverdag

Det var meningen at denne sidste lørdag i ferien, skulle bruges på labert restaurantbesøg og datenight. Men Bo skulle på job, i Vanløse, så i stedet blev det til aften alene i sofaen. Med en god bog, jazz i højtaleren og ellers lidt små-ordnen-opgaver. Tøj bliver vasket, planter vandet og te sat over. Lige om lidt, vil jeg leje en film og ellers flyde helt ud i sofaen. 

Hverdagsklar – og noget om at skulle spare

I morgen kommer en varelevering med “Nemlig” klokken 9. Der er til en uge med madpakker, morgenmad og den slags. Der leveres også en kasse med grøntsager, og så satser jeg på at der ikke skal handles før søndag i næste uge. Måske et brød og en liter mælk, men ellers ikke. Det er smart, og billigt for budgettet. 

Sommeren er blevet langt dyrere end jeg havde regnet med. Jeg har ikke betalt ferie, så det hævner sig nu, de uger og ekstra dage jeg har taget ud. Det samtidig med +6000 kroners tur til Norge tidligt på sommeren til min fars fødselsdag, kræver at jeg handler smart de næste par måneder. 

Bilferiens budget var derimod som forventet – selv om jeg pakkede en del norske delikatesser med i bagagerummet – og nu mangler vi blot at få regningen tilsendt med de vejafgifter der har været deroppe. Det bliver ikke det store tænker jeg. 

Så er vi klar til hverdagen. Københavns Kommune starter skolen op nu på mandag. Jeg har set at mange venter til uge 32, men det lader til at drengene glæder sig til at se vennerne og ikke føler sig snydt. Jeg synes ærlig talt også det er helt ok de starter op nu – og glæder mig over at vi kan se frem til en ekstra lang juleferie i år. 

Drengenes skoleskemaer er klar. De ser ret fornuftige ud. 3. og 6. klasse. Shit, som tiden går. Der er vist ikke nogle nye fag i 6. klasse, men P skal have historie og “håndværk & design” som noget nyt i 3. klasse. Tidligere på sommeren fik vi styr på penalhusene, og andet gear. 

Rigtig god lørdag aften til dig, og tak fordi du læser med. 

5 comments
  1. Velbekomme – og tak fordi du læser med 🙂
   De fleste dage er jo almindelige for de fleste, det er bare ikke altid det vi ser når vi scroller på de sociale medier.

   Rigtig god aften.

 1. Synger med i koret, det er sådan de fleste har det når hverdagen banker på derude.
  I dit svar til Line åbner du lige til et emne jeg ofte har oppe at vende med mine meget voksne børn (35 + 38) Hvorfor skal alt være så opstillet. Jeg bliver så glad når der kommer indlæg som dette, for hverdagen har vi alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om