Brønshøj Daily

20120915-214941.jpg

Nu burde jeg måske ændre bloggens navn, men det gør jeg ikke… Måske en lille rettelse i headeren, men det må blive ved det 🙂

Vi er på den anden side. 6 timer tog det for 4 raske flyttefolk, at flytte alt vores l*rt. Hvis du skal til at flytte, kan jeg på det varmeste anbefale “Flyttefirma Sjælland”. De var pengene værd, passede på alle vores ting og var seje til at bakke med kæmpestor lastvogn.

Dagen i dag er gået med rengøring. Min dejlige veninde Janni, kom forbi og skrubbede bad, klædeskab holdt mig med selskab. Ned på alle fire med en skuresvamp, og gulvet blev rent. Hun gav den gas, og vi kunne ikke være mere taknemmelig. Vi er flyttet ind i et lettere slidt hus, så der har været diverse overraskelser, som langsomt bliver ordnet. Jeg troede jeg skulle være nået lidt længere med køkkenudpakning, men det tog det meste af dagen (og en halv flaske Ajax), at få køkkenet rent.

I morgen står den på en tur i Ikea, hvis nattesøvnen det vil. Spunken har meget ondt i gummerne, så det er ikke meget vi får sovet om natten.

Men her er dejligt. Vi er glade. Vi bor i et hus – og har en have. Hep!

25 comments
  1. Stort tillykke med huset, og tag det roligt nu har du masser af tid til at få tingene på plads nu I er flyttet ind. Jeg glæder mig også vildt meget til vores lille rækkehus og have, der er kun 14 dage til.

    1. Tak, Annemarie. Der er nogle rum der er vigtigere end andre. Resten blir’ nedprioriteret. Køkken, kontor og tøj, det vil vi gerne ha pakket ud. Så må resten komme 🙂

      Uh det blir’ spændende. Har slet ikke fulgt med, så må hellere smutte over til dig og kigge på hvad I har gang i 🙂

  2. Måske “Brønshøj Breaking News”, bedre kendt som BBN?
    Ai, tillykke med veloverstået flytning – fra nu af bliver det bare spas!
    Kram her fra troperne, hvor det lige nu vælter ned med regn – men til gengæld er mangoerne modne 😀

  3. Tillykke tillykke tillykke!:) Det må være en kæmpe lettelse at være ‘på den anden og rigtige side’ 🙂 Jeg glæder mig til at følge bloggen fra Brønshøj;):)

  4. Tillykke med det hele. Tænk på, at vi efter 19 år stadig har uåbnede flyttekasser (dog med værktøj til det ikke-eksisterende værksted plus lidt gamle studiebøger).
    Blognavnet skal du heller ikke tænke på; for mange er Brønshøj jo også en slags København 🙂
    Nyd det hele!

    1. Tusind tak, Conny.

      Pyha, jeg håber at vi får pakket ud lidt hurtigere. Hi hi. Brønshøj er en smule København. Mest af alt bor vi så tæt på Vanløse at jeg til nød kan kalde det “Vanløse tæt på Frederiksberg”.

      1. Ja, og jeg bor faktisk i Husum 🙂 og det har jeg ikke noget problem med 😉
        Vi har boet her med hus, have og kat i 25 år – mine børn er født og opvokset her. Der er også dejlige – og fredelige – områder i Husum.
        Man skal ikke tro alt hvad man hører ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere