Julerier

   
    
  Nissen Julius er flyttet ind. Spunken tjekker postkassen dagligt og sørger for at den lille nisse har fået frokost, inden Spunken tar i børnehave. Det er simpelthen så hyggeligt, og det letter lidt på stemningen herhjemme som senest er blevet udfordret af løse tænder og en omgang skarlagensfeber. 

I morgen skal der åbnes pakker. I år er kalenderen babysikret på den måde at det kun er nogle få lette pakker der hænger, og resten ligger i en stor kurv – hvor babyfingre ikke kan nå. 

Nissehuerne er fundet frem. De store vuggestuebørn og børnehavebørnene, skal i kirke i morgen. Bagefter skal institutionens juletræ pyntes, så i eftermiddag har vi hygget med at lave lidt pynt. Weekenden skal vist også bruges på at klippe og klistre , for Spunken synes det er så hyggeligt. 

4 comments
  1. Hvor er det hyggeligt. God ide med babysikring, de små fingre vil være overalt hvor det er muligt, du kan ikke vide om han finder en alternativ om 5 eller 10 dage, det går jo så stærkt med de små poder.
    Håber Julius bor udenfor rækkevidde, så det kun er Spunken der kan passe og pleje ham 🙂 – Gajolen har ikke den store forståelse pt. Uanset hvor pædagogisk tilgang der har været.
    Glædelig 1. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere