New York #4

En formiddag gik Nana og jeg lidt rundt. Vi var rundt omkring, og lige pludselig stødte vi på ham her, en berømthed uden lige. Vi sagde begge to hej til ham, og beundrede hans meget troværdige udtryk. Ja, det var jo udenfor voksmuséet, men vi fik da narret Rasmus med billedet (og også Kasper da jeg kom hjem).
Samuel og jeg
Vi stoppede ved en lille kyllinge “snask”, Nana skulle ha sig en sandwich. Jeg valgte en banansmoothie, men blev noget skuffet da det viste sig bare at være isterninger med “banan”-konsentrat…..i det hele taget var det ikke de store kulinariske oplevelser jeg blev udsat for derovre. Budgetet var da også den største årsag til dette, så den stod de fleste dage på hvidt brød, sanwich, burgere og wraps. Min mave kunne slet ikke klare det, så forstoppelsen trådte hurtigt i kraft, og maven er egentlig først kommet i orden nu!!

Vi fik lyst til at gå i biffen, og lige den dag var der verdenspremiere på “World Trade Center” af Oliver Stone. Det var jo inden vi hørte om terror i Londonog alt det dér, så vi tænkte ikke over sådan noget.Filmen var faktisk god, til tider meget amerikansk på patriotisme måden, men det var ikke hele tiden. Der blev klappet af publikum de mest vamle steder, og Nana og jeg kunne ikke andet end at grine…Det var underligt at se en masse af de locations i filmen, som jeg selv havde set med mine egne øjne.

Et smut i Chinatown blev det også til. Vi skulle egentlig ha besøgt en Budhistisk tempel, men der var desværre lukket…det kunne ellers ha været spændende at se.Chinatown var fuldt af liv, masser af mennesker, boder, restauranter, falske håndtasker (folk stod på gadehjørnerne og når man så gik forbi dem sagde de “handbag, gucci, chanel, you wanna Miss, handbag, taka-look”..)Der var fiskebutikker, fisk i alle regnbuens farver og utrolige størrelser. Der var også store spande med frøer, stablet….desværre levende. Havde lyst til at købe alle spandene og slippe dem løs i Central Park…Men sådan er det vel. De har ikke samme respekt for de små frøer, og sådan er det vel bare. Selvom det var trist at se.Mens vi sad på en lille café, gik der hul på himlen. Regnen væltede ned på en måde jeg aldrig før har set. Det var ret fantastisk!
MacDonalds i Chinatown

Vores varme aftensmad blev indtaget i Little Italy. Vi fandt et hyggeligt lille sted, hvor de lokkede med gratis sangria. Det siger vi jo ikke så let nej til. Jeg bestilte mig en ordentlig pastaret med kylling og svampe. Den var dejlig. Jeg havde egentlig mest lyst til en hummer-ret, som var ret billig i forhold til danske priser, men en skaldyrsforgiftning i New York var ikke lige hvad jeg havde lyst til at risikere.Det er en skam at Little Italy ikke er meget andet end en gade med restauranter mere. Chinatown kommer tættere og tættere på, og alle de nye generationer rykker mod Bronx og Brooklyn. Jeg er glad for at jeg så det, for hvem ved hvordan der ser ud næste gang man kommer forbi.Rasmus købte os en rose hver, så Nana og jeg var solgt til stanglakrids resten af aftenen 🙂
Vi fik roser af Rasmus
Så vil jeg spare resten af turen til i morgen, der er vist kun til ét indlæg mere om min fantastiske tur ! Er stadig lidt ærgerlig over at jeg ikke kan pryde bloggen med billeder, men jeg flytter forhåbentlig min blog på fredag, og så virker “lortet” måske..

7 comments
  1. Skønt at få lov til at rejse med Therese – og fantastisk billede – hvis ikke du havde skrevet noget, ville vi tro at du havde mødt ham irl 🙂

  2. En tur spækket med oplevelser!
    SKulle man tage ind og se “World Trade Center”? Den har fået OK anmeldelser her og skulle være noget neddæmpet. Meget autentisk med de klapsalver, du beskriver. Jeg troede mere, det var “ude på landet” og ikke inde i New York, at amerikanerne var så patriotiske.

  3. Lige præcis på det punkt altså 9/11 punktet er de ret patriotiske tror jeg.
    Er World Trade filmen kommet her endnu? Indtil videre har jeg kun set reklamer for den dér United 93 film.
    Men hvis den kører, så se den.

  4. Nåå.. det kan da godt være, det er to forskellige film, vi taler om. Så godt har jeg faktisk ikke fulgt med. Jeg må finde ud af det.

  5. Dejlig beretning – får helt lyst til NY selv…

    Kan ikke forstå du ikke kan få flickr og blogger til at spille sammen… jeg har ingen problemer, men jeg har også pillet i min template for at lave “kroppen” bredere og sidebaren smallere – er det også det, der driller dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om