Lidt om alt

Fredag, og der er allerede sket lidt af hvert. Jeg stod op til lyden af boremaskine….kl 9….men det var ok at komme op og i gang.
Jeg har fået smidt glasflasker til genbrug, fjernet kalk fra el-kedel og vandkaraffel, sorteret lidt i de 450 cd’er der ligger i bunker på gulvet. De skal sættes i alfabetisk, og dét tar tid.
Haft besøg af Bjarke, som lige kom forbi til en kop kaffe og billedkigning fra New York.
Nu skal jeg ned at handle, ha en elev kl. 17 og derefter besøg af Henriette som skal hjælpe mig med at flytte blog over på eget domæne og også drikke lidt rødvin og spise noget mad.

Nå ja, glemte jeg at sige jeg er alene hjemme? Kasper er på Bornholm, og jeg er hyperaktiv! Men det er skønt at få nogle ting gjort, som jeg ellers ikke gider.

På søndag kommer der 30+ gæster hjem til mig. Jeg holder fødselsdagsfest. Har egentlig først fødselsdag den 30. men vil hellere holde festen en søndag. Og hvorfor så det ?-spørger den opmærksomme læser….Jo, de fleste af mine venner er musikere, og vi har det med at være ude at spille torsdag-lørdag. På denne måde er jeg sikker på at flest muligt kommer, selvom nogle af de ikke musikeragtige nok er nødt til at gå lidt tidligere pga. arbejde og skole.
Jeg vil hellere se mange i kortere tid, end få.

9 comments
  1. God fødselsdagsfest på søndag, og velkommen hjem. Jeg ved godt, at det er ved at være noget tid siden, men jeg har ikke været på din blog siden. Jeg glæder mig til at se nogle New York-billeder på bloggen!

  2. Puuuhhha.. Det var godt nok sjovt igår skatter!
    Fantastisk aften.
    Jeg har fundet ud af hvad vi manglede ift. installering, så vi skal bare finde noget tid sammen så kan vi få det op at køre. Yes baby!

  3. Jeg vil også ønske dig god fødselsdagsfest i dag og tillykke med fødselsdagen d. 30. Jeg vil også lige huske at sige velkommen hjem igen fra det store udland og jeg glæder mig ligesom Stine til at se nogle billeder 🙂

  4. Tak Torben. Indtil min blog er flyttet, vil der foreløbig kun være New Yorker billeder på min Flickr. Men håber snart på at flytte, og så skal I se billeder 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere