Højdeskræk

Langt ned2
I aften har vi set tema på DR2 om skyskrabere. Jeg har højdeskræk, og får ondt i maven bare ved at kigge ned når jeg står på rulletrappen i Illum. Alligevel var jeg oppe i Empire State Building da jeg var i New York. Det var fantastisk!!! Og jeg har minder for livet, i form af smukke billeder jeg tog deroppefra.
Queen of NY
Langt ned!
Manhattan View
Skyline

5 comments
  1. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN THERESE!!!

    HURRA HURA HURRA!

    Alle gode ønsker om en pragtfuld dag 🙂

    Får man kanel når man er samboende?

  2. Tak tak tak 😀 Nææ, jeg har ikke fået noget kanel Ella, men jeg fik en spandauer og et par rundstykker 😉
    Men jo jeg tror man plejer at få kanel, måske ikke når man er samboende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om