Sommerfugle

Når jeg skal noget nyt for første gang, får jeg sommerfugle i maven. Det har jeg i dag. Jeg skal undervise mit sammenspilshold for første gang. Jeg gruer. Jeg kan ikke blive mere forberedet, og inderst inde ved jeg måske også godt at det kommer til at gå helt fint….jeg skal bare gøre det en gang eller to før jeg bliver helt tryg!
Jeg skal først køre herfra klokken 15.30 men jeg kan ikke meget andet end at sidde og drikke kaffe og se mit undervisnings materiale igennem…Nå, i næste uge er det sikkert meget bedre.

Vi fik ikke Lady og Vagabonden mad i går. Netto havde ikke noget kød, så det blev til takeaway lasagne og artiskok salat istedet. Men i aften, skal der være spaghetti, kødboller og romantik !

5 comments
  1. Jamen, så må du lige lave en update på, om der blev noget Lady og Vagabonden over det.

    Og det er meget normalt at være nervøs første gang, det betyder jo også, at du ligger noget energi ind i det. Held og lykke 🙂

  2. Jeg skal nok update på aftenens menu 😉

    Og tusind tak, jeg kan ikke være mere forberedt, så jeg må nok se om jeg kan slappe lidt af en times tid nu inde jeg skal ud af døren. Skal nok også update jer lidt om hvordan det gik 🙂

  3. Ork det klarer du snildt. Det er jo ikke fordi du ikke har undervist før, ej heller at du er hamrende upædagogisk!

    Det går glimrende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere