2 In mad/ udenfor/ venner

Godmorgen sne

Jeg ville ønske at jeg kunne tage smukke havebilleder af sne, men det er der ikke rigtigt mulighed for her i 2400. Så istedet er der stemningsbilleder fra Frederikssundsvej.
sne.jpg
Trafikken snegler sig afsted, og jeg kan se at de der står ved busstoppestedet venter længe.
sne2.jpg
Nogle af busserne ér begyndt at køre igen, men da Movias system er brudt sammen (!?!!) kan man ikke se hvilke busser der IKKE kører, og man kan derfor stå en rum tid….Jeg har 2 elever senere på dagen, og er lidt spændt på om de kan komme herhen overhoveder – medmindre de er på cykel.
sne3.jpg
Jeg tror aldrig jeg har oplevet en sådan stilhed klokken 10.44 om “morgenen”. Der plejer at være en forfærdelig larm fra 5A, taxaer og larmende skolebørn der har frikvarter (eller bare pjækker). Det er skønt.
sne4.jpg
Inder maden i går blev fantastisk. Min veninde Line blev temmelig forsinket pga. vejret, så gryderetten fik lov at koge godt ind. Når vi har spist resterne i dag, vil jeg i morgen kaste mig over en ny ret. Vil prøve noget med lam denne gang. De indiske krydderier passer perfekt til mit humør. De åbner alle sanser, når de ligger der og rister på panden. Derefter får de nogle gevaldige gok nede i morteren, inden jeg blander dem med hvidløg, chili og tomater. Uhm.
For stemningens skyld hørte vi Ravi Shankar og tændte røgelsespinde….

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  torsdag 22. februar 2007 at 11:00

  Så har der været hygge i det lille hjem:-)

 • Reply
  Marianne
  torsdag 22. februar 2007 at 18:01

  Godt at høre at maden blev god. Den så lækker ud. Jeg er ikke så vild med linser, og indisk mad har jeg kun engang smagt i England. Det kunne jeg godt lide. Finder du selv på retten eller har du nogle retningslinier at gå efter?

 • Leave a Reply